Arne Balvers volgt Rinald van der Wal op bij bbn adviseurs

05 februari 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Arne Balvers is sinds dit jaar lid van de directie van bbn adviseurs. Hij volgt daarmee Rinald van der Wal op, die ondanks zijn terugreden uit de bestuurskamer wel verbonden blijft aan het bedrijf als senior adviseur.

“Na de onstuimige groei in de commerciële sector komen er de komende jaren weer meer kansen in de publieke sector. Bbn heeft een grote historie en reputatie in deze sector. We willen voorop blijven lopen op de belangrijke thema's, zoals het verduurzamen en gasloos maken van Nederland. Het vrije en ondernemende karakter van onze organisatie is een grote kracht en die komt hierbij goed van pas”, vertelt Arne Balvers, het nieuwe directielid van bbn adviseurs, een bedrijf dat klanten ondersteuning biedt bij het ontwikkelen, realiseren en beheren van gebouwen en gebieden.

Arne Balvers en Rinald van der Wal - bbn adviseurs

Met een werkgeschiedenis van bijna twintig jaar, is Balvers beslist geen onbekende van het adviesbureau. Nadat hij in 1997 afstudeerde aan de Hogeschool van Amsterdam in Bouwkunde, werkte hij twee jaar als projectleider voor bouwkundig tekenbureau Zegelaar & Onnekes, waarna hij in dienst trad bij bbn als Bouwkostenmanager. Na ruim acht jaar deze functie te hebben vervuld, werd hij gepromoveerd tot afdelingsmanager van de bouwkostenmanagementtak. 

Vervolgens werd Balvers in 2011 benoemd tot afdelingsmanager ‘strategie voor gebouw en gebied’. Na zo’n vierenhalf jaar – in januari 2016 – maakte hij opnieuw promotie, ditmaal tot sectormanager commercieel vastgoed & woningen. In 2018 vervulde Balvers tegelijkertijd een jaar lang de rol van Adjunct Directeur. Zijn recente benoeming komt dan ook niet geheel uit de lucht vallen. Naast zijn werkzaamheden als directielid van het adviesbureau, blijft Balvers ook actief als sectormanager commercieel vastgoed & woningen. 

Na de wisseling van de wacht blijft voormalig directielid Rinald van der Wal actief voor bbn adviseurs. Hij is nog altijd als senior adviseur betrokken bij de organisatie, waar hij inmiddels bijna dertig jaar werkzaam is. “Daarnaast geef ik onder andere les aan de Amsterdam School of Real Estate en ben ik voorzitter van de Raad van Toezicht van een onderwijsinstelling voor primair en voortgezet onderwijs”, zegt Van der Wal tot besluit over zijn overige werkzaamheden.