Mariske Frieser en Najama Voogd sluiten zich aan bij Flux Partners

24 januari 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Flux Partners heeft zijn team versterkt met Mariske Frieser en Najama Voogd. Frieser is inmiddels aan de slag als Senior Corporate Recruiter en Voogd als Adviseur Project- en Tendermanagement. 

“Haar doelstellingen zijn helder, een groei realiseren op het gebied van de personeelsbezetting op tendermanagement, projectmanagement, organisatieontwikkeling en procurement. Naast de werving en selectie, vallen recruitmentmarketing en arbeidsmarktcommunicatie ook binnen haar verantwoordelijkheden”, aldus een persvoorlichter over Mariske Frieser, de nieuwe Senior Corporate Recruiter van Flux Partners. Frieser maakte de overstap naar het adviesbureau vanuit detacheringsbureau Maandag uit Purmerend, waar ze ruim anderhalf jaar een vergelijkbare functie bekleedde.

Eerder was ze jarenlang actief voor een Amsterdams wervingsbureau, bij een bedrijf dat zich richt op de productie en raffinage van plantaardige oliën en suiker, en een detacheerder en opleider actief in de vervoers- en veiligheidssector.

Frieser zegt het erg naar haar zin te hebben bij haar nieuwe werkgever: “Ik wilde uit de arbeidsbemiddeling. In een nieuwe branche zocht ik mijn uitdaging. Deze heb ik gevonden in Flux. Het ambitieniveau is hoog. De doelstellingen zijn helder en tastbaar. Dit is iets wat mij bijzonder aanspreekt.”

Mariske Frieser en Najama Voogd sluiten zich aan bij Flux Partners

Naast Frieser, is ook Najama Voogd gestart bij Flux Partners. Ze legt waarom ze voor het adviesbureau heeft gekozen: “Ik was op zoek naar een baan die aansloot bij mijn achtergrond. Bij Flux krijg ik de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen en te groeien. Dit spreekt mij erg aan! Daarnaast is de sfeer erg goed en spreekt de visie van het bedrijf mij aan.” Bij het Flux Partners zal Voogd zich onder meer gaan ontfermen over het contractbeheer: “Hier ligt ook mijn ambitie. Op dit moment ben ik eerst in opleiding bij de dienst projectmanagement bij de verlichtingsprojecten van Strukton. Dit is een mooie manier om de bouwprocessen in de praktijk te leren kennen.” 

Daarvoor studeerde Voogd af aan de Universiteit van Tilburg als meester in de Rechten: “Mijn scriptie heb ik geschreven over circulair bouwen in relatie tot het bouwcontractenrecht. Op ditzelfde onderwerp ga ik de komende jaren promoveren als buitenpromovendus aan de Open Universiteit onder leiding van prof. dr. mr. Ton Lamers.” Eerder rondde Voogd aan de Hogeschool Saxion de bacheloropleiding Rechten af. Tijdens haar studietijd zat Voogd niet alleen maar in de collegebanken. Zo was ze onder meer anderhalf jaar als Juridisch Adviseur actief voor werknemersvereniging FNV .

Voogd licht toe waarom ze uitkijkt naar de komende jaren bij Flux Partners: “Ik denk dat ik bij Flux heel veel kan leren dat in mijn studie niet voorbij is gekomen. De creatieve kant van het creëren miste ik en hoop ik op deze manier te hebben gevonden.” 

Lees ookAimée Kool aan de slag bij Flux Partners.