Marjon Tuin versterkt Sourcing-praktijk van Hospitality Group

15 januari 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Marjon Tuin heeft zich aangesloten bij de Sourcing-praktijk van Hospitality Group. “Op naar nieuwe ervaringen, een leuke samenwerking met nieuwe collega’s en opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers”, aldus Tuin. 

Bij Hospitality Group, een advies- en projectmanagementbureau voor hospitality, facility management, huisvesting en inkoop, gaat Tuin sourcingsstrategieën ontwikkelen en implementeren voor zowel Nederlandse als internationale opdrachtgevers. De Sourcing-praktijk van het adviesbureau uit Amersfoort helpt klanten bij het uitstippelen van de sourcingsstrategie, het begeleiden en uitvoeren van inkooptrajecten, het adviseren over de inrichting van de regieorganisatie en het monitoren van de performance van interne en externe dienstverleners. De praktijk houdt zich ook bezig met het ontwerpen en begeleiden van aanbestedingen, contractmanagement, inkooptransformatie en benchmarking. Marjon Tuin versterkt Sourcing-praktijk van Hospitality Group

Tuin werkte de afgelopen anderhalf jaar voor FGB Facility Group, waar ze zich als consultant richtte op advies- en implementatieprojecten op het gebied van IFM-outsourcing [Integrated Facility Management], performance management en change management. Daarvoor werkte ze drieënhalf jaar voor ISS Facility Services, meest recentelijk als Solutions Development Manager. Vanuit die functie heeft ze bijgedragen aan de ontwikkeling van diverse succesvolle integrale tendertrajecten. Tuin heeft een master in International Business Management & Marketing behaald aan de Rijksuniversiteit Groningen.

“Marjon heeft veel ervaring op het gebied van IFM-outsourcing. Haar rol als consultant en haar ervaring bij ISS zijn zeer waardevol voor ons”, aldus George Maas, partner bij Hospitality Group. Samen met Tim van Asch geef hij leiding aan de service line Sourcing, Regie & Performance.

Op LinkedIn wordt Tuin inmiddels uitvoerig gefeliciteerd met haar overstap. Voormalig ISS-collega Wendy Schotsman-Verschuur (nu business development executive catering) feliciteert haar met de “leuke nieuwe uitdaging”, terwijl Gonjo Beuken, senior project- en interimmanager bij FGB, schrijft “Dank voor de fijne samenwerking en veel succes bij Hospitality Group.”

De aanstelling van Tuin volgt kort op de partnerbenoeming van Sandy Brouwer – zij leidt de businessunit Training & Development.