Sandy Brouwer benoemd tot Partner Hospitality Group

28 november 2018 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Meer nieuws over

Hospitality Group heeft Sandy Brouwer benoemd tot Partner. In haar nieuwe rol blijft ze verantwoordelijk voor de businessunit Training & Development van het facilitaire en huisvestingsadviesbureau uit Amersfoort. In het bijzonder zal ze zich richten op het verder ontwikkelen van de activiteiten voor community learning.

Sandy Brouwer is een ervaren hospitality-professional met jarenlange managementervaring in sales & marketing, communicatie, het ontwikkelen van (internationale) events en programma’s voor learning en community building. Na het afronden van de Hotelmanagement School Maastricht vervulde ze diverse commerciële functies in 5-sterren hotels. Zo was ze in het verleden onder meer werkzaam bij Grand Hotel Huis ter Duin en was ze binnen het Palace Hotel nauw betrokken bij de nieuwbouw van het hotel, waar ze de banquet sales-afdeling opzette.

Vanuit de hospitalitybranche maakte Brouwer vervolgens de overstap naar de zakelijke dienstverlening en sloot zich in 2004 aan bij accountants- en advieskantoor EY. In de rol van Consultant Marketing, Communication & Events, was ze verantwoordelijk voor het ontwikkelen en organiseren van interne en externe evenementen en de communicatie rond de nieuwbouw van het Amsterdamse EY-kantoor op de Zuidas. Daarnaast coördineerde ze de marketingactiviteiten voor de branches zorg, ICT en media & communicatie.Sandy Brouwer benoemd tot Partner bij Hospitality Group

In 2007 sloot ze zich aan bij Hospitality Group, een specialist in advies- en projectmanagement voor hospitality, facility management, huisvesting en inkoop. Als Manager Marketing & Communicatie was ze ruim zeven jaar verantwoordelijk voor de verschillende labels van het adviesbureau (Hospitality Consultants, Hospitality Interim & Search, Hospitality Design, Hospitality Bloom).

Als Manager Courses & Communities is Brouwer sinds 2016 samen met Heleen Ruys verantwoordelijk voor de businessunit Training & Development, en houdt ze zich actief bezig met community learning. Haar focus ligt op het ontwikkelen van management courses en het faciliteren van hechte communities, om mensen te verbinden en te laten groeien, als persoon en als professional. Samen met haar team heeft Brouwer de afgelopen jaren met veel enthousiasme gewerkt aan de ontwikkeling van een uitgebreid palet aan courses voor professionals in facility management, huisvesting, hospitality en inkoop. “Sandy weet als geen ander met verschillende FM communities nationale en internationale professionals, kennis en experts bij elkaar te brengen. Hiermee zet ze community learning op de kaart en zijn we continu op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt”, aldus Inge de Bekker, directeur bij Hospitality Group.

Ontwikkeling van courses

In haar nieuwe rol als Partner Training & Development, zal Brouwer haar huidige rol verder voortzetten. Bekker: “Wij zijn trots en wensen Sandy samen met haar collega-partner Heleen Ruys* en het team heel veel succes bij de verdere ontwikkeling van Training & Development.” Over haar benoeming zegt Brouwer zelf: “Trots op deze bekroning en het feit dat ik bij Hospitality Group de kans heb gekregen om te doen wat me echt drijft; Mensen verbinden en verder helpen.”

Op de agenda van Brouwer staan momenteel meerdere courses die ze heeft ontwikkeld op de planning: bijvoorbeeld de Future Work Course, de FM Course Ziekenhuizen, de IFM course en de Interim Management Course. “Morgen start bijvoorbeeld de tweede Future Work Course waarin we met 25 HR en FM managers de diepte ingaan op de toekomst van werk en werkomgeving”, vertelt Brouwer: “De courses gaan veel verder dan alleen het bieden van kennis. Ze faciliteren en creëren een community waar professionals vertrouwelijk kunnen sparren, delen en leren.” Naast de courses werkt het team van Training & Development ook aan het ontwikkelen en organiseren van community learning op maat voor organisaties; van training- en ontwikkelprogramma’s tot inspiratiedagen en internationale congressen.

Naast haar werkzaamheden binnen Hospitality Group plaats Brouwer geregeld blogs op de site van het bureau.

* Het partnerteam van Hospitality Group bestaat uit John Dommerholt, Dick Leijen, Inge de Bekker, Tim van Asch, Ton Rutten, Rutger van Wijk, Estel Vrielink, George Maas, Heleen Ruys, Rick Steinmann en Sandy Brouwer.