Noord-Brabant schakelt HeadFirst in voor civieltechnische professionals

28 november 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De Provincie Noord-Brabant heeft een raamovereenkomst voor de inhuur van tijdelijke civieltechnische professionals gegund aan HeadFirst.

Met ongeveer 2,5 miljoen inwoners verspreid over dorpen en kleine steden alsook grote steden als Eindhoven, ’s-Hertogenbosch, Tilburg en Breda is Noord-Brabant ‘s lands op twee na grootste provincie, na Noord-Holland en Zuid-Holland. De civiele werken binnen de regio, waaronder bruggen, (spoor)wegen, tunnels en andere openbare werken die met mobiliteit en bereikbaarheid te maken hebben, worden beheerd door de Provincie Noord-Brabant.

Om de realisatie en het onderhoud van civiele werken in goede banen te leiden werkt de provincie veelvuldig samen met externe partijen. Een van die partijen is HeadFirst, een specialist in de inhuur van externe professionals, contracting, payrolling en sourcing. Het bedrijf uit Hoofddorp is op 1 november 2018 verkozen tot voorkeursleverancier voor het leveren van tijdelijke civieltechnische professionals. Rollen die HeadFirst gaat leveren zijn Project-, Contract, Technisch of Omgeving Manager, Toetscoördinator en Auditor Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB). Daarnaast heeft Provincie Noord-Brabant volgens een persverklaring behoefte aan professionals in de rol van grond en beheer vastgoed.

Noord-Brabant schakelt HeadFirst in voor civieltechnische professionals“Wij zijn ontzettend trots op de samenwerking met de Provincie Noord-Brabant. Deze raamovereenkomst is voor HeadFirst een mooie kans om onze ruime ervaring op het gebied van inhuur van externe professionals te gebruiken bij de invulling van deze specifieke profielen”, aldus Gert-Jan Schellingerhout, CEO bij HeadFirst. Dagelijks werken via HeadFirst en dochterbedrijven Source, Myler, Proud Company en Designated Professionals circa 7.000 professionals bij ruim honderd opdrachtgevers in Nederland, België en Luxemburg. 

Noord-Brabant staat de komende jaren voor een grote veranderopgave in de leefomgeving. Zo worden verschillende grote infrastructurele knelpunten onder handen genomen: de A67 tussen Eindhoven en Geldrop wordt gedeeltelijk verbreed van twee naar drie rijstroken, de N65 tussen Vught en Haaren wordt verbreed, twee nieuwe spoorwegovergangen worden gebouwd in Gilze-Rijen en Eindhoven Centraal Station wordt uitgebreid om aan de vraag naar meer en beter ov te kunnen voldoen. 

De raamovereenkomst tussen de Provincie Noord-Brabant en HeadFirst heeft een looptijd van één jaar, met de mogelijkheid om het contract met veertien maanden te verlengen. 

GerelateerdFlexmarkt-speler HeadFirst Source Group overgenomen door investeerder.