Jesper Vorstermans start als senior consultant bij MLC

30 oktober 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

MLC, een adviesbureau gespecialiseerd in customer excellence, heeft Jesper Vorstermans aangetrokken als senior consultant.

“Ik wil graag mijn ervaring en ambitie samenbrengen met de expertise die er al binnen MLC is en kijk er naar uit om gezamenlijk onze klanten verder te helpen”, aldus Vorstermans. 

Jesper Vorstermans heeft de afgelopen zes jaar consultancyervaring opgedaan bij MvR & Partners. Vanuit het bureau was hij betrokken bij diverse opdrachten voor een groot aantal gemeenten, waaronder Rotterdam, Gemeenten IJsselstein en Montfoort, Uden, Emmen, Raalte en Waterland. In deze opdrachten heef hij zich als projectleider of procesmanager bezig gehouden met digitalisering van werkprocessen en klantgericht werken. Naast zijn opdrachten was hij de afgelopen twee jaar als business manager verantwoordelijk voor de praktijk ‘Digitalisering in de overheid' – bestaande uit een team van zo’n vijftien medewerkers.

Jesper Vorstermans start als senior consultant bij MLC

Over zijn keuze om in het vak te blijven en zich bij MLC aan te sluiten, zegt hij: “Zes jaar geleden heb ik voor consultancy gekozen vanwege mijn drive om organisaties verder te kunnen helpen in hun ontwikkeling. Ik heb met veel plezier gemeenten verder geholpen op het vlak van digitalisering en klantgerichtheid. Tijdens deze opdrachten heb ik gemerkt dat ik mij graag verder wil focussen op het centraal stellen van de klant in de organisatie en processen. Dat bracht mij naar MLC. Bij MLC werken collega’s die veel kennis en ervaring hebben als het gaat om het écht centraal stellen van de klant.” 

Remco van Rij, Manager Zakelijke Dienstverlening bij MLC, laat weten dat hij verheugd is met de indiensttreding van Vorstermans. “Met Jesper versterken we ons bureau met relevante ervaring in vooral de lokale overheid waarmee we een brug kunnen slaan naar het bedrijfsleven. Echt zaak- en klantgericht werken is voor elke organisatie een geweldige kans om met alle technologische mogelijkheden een voorsprong te realiseren.” 

Door het digitaliseren van processen kunnen lokale overheden de transitie maken naar datagedreven organsitaties. Hiermee kunnen ze burgers en bedrijfseven beter van dienst zijn, of het nou gaat om de afhandeling van vergunningen of het aanvraagproces voor een nieuwe paspoort.

Vorstermans, die per 1 oktober in dienst is getreden, is inmiddels aan de slag gegaan bij woningcorporatie Portaal in Utrecht. “Ik wens Jesper veel plezier en succes met zijn opdrachten bij MLC”, aldus Van Rij.

MLC is gevestigd in Leusden en helpt opdrachtgevers – partijen in de zakelijke dienstverlening, retail en overheid – op het snijvlak van business, technologie en innovatie.