Drie nieuwe professionals voor adviespraktijk van Grant Thornton

08 oktober 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Grant Thornton heeft drie nieuwe adviseurs toegevoegd aan zijn adviespraktijk. Sandra Jumelet, Roxanna Sewdajal en Gabrielle Slijngard zijn allen aangetrokken ter versterking van de dienstverlening op het gebied van fraude en integriteitsrisico’s. 

De 43-jarige Sandra Jumelet is in dienst getreden als Director bij Grant Thornton. Ze heeft meer dan tien jaar ervaring als zelfstandige organisatieadviseur. Vanuit die hoedanigheid was ze actief voor onder andere AkzoNobel, Nationale Nederlanden, Rabobank en SNS Bank. Ook was ze ruim vier jaar werkzaam als Manager Internal Audit bij Center Parcs en heeft ze gewerkt voor accountancy- en adviesorganisaties Mazars en BDO. Ze heeft ruime expertise omtrent integriteitsrisico, frauderisico’s, governance, gedrag en cultuur.

Roxanna Sewdajal is bij Grant Thornton in dienst getreden als Investigator. Ze focust zich op fraudeonderzoeken, achtergrondonderzoeken, faillissementsonderzoeken en aanverwante financieel forensische onderzoeken. Sewdajal komt van Big Four-kantoor EY, waar ze in de financial services-controlepraktijk werkte. Naast het uitvoeren van reguliere jaarrekeningcontroles, deed ze ervaring op met beoordelingsopdrachten (COS 2000) en (overige) Assurance-opdrachten (COS 3000 & 4000). Naast haar werkzaamheden volgt de 30-jarige Sewdajal momenteel de opleiding tot Registeraccountant aan de Erasmus School of Accounting & Assurance (ESAA).

Sandra Jumelet, Roxanna Sewdajal en Gabrielle Slijngard

Ook Gabrielle Slijngard is is in dienst getreden als Investigator. Voordat ze in dienst kwam bij Grant Thornton was ze werkzaam bij Intertrust als Junior Financial Accountmanager, een functie die ze startte na het afronden van haar studies Accountancy aan de HvA en Accountancy & Control aan de UvA. Bij de internationale zakelijke dienstverlener – Grant Thornton heeft zo’n 50.000 professionals in meer dan 130 landen – is Slijngard betrokken bij de financiële aspecten van forensische onderzoeken, zoals persoonsgericht, financieel-juridisch feiten- en toedrachtonderzoek.

De Valuation, Investigation & Dispute Services-praktijk van Grant Thornton helpt klanten met thema’s als contractbreuk, zakelijke conflicten, fraude, integriteit, corruptie, financiële recherche en accountancy. Feitenonderzoek door ervaren, onafhankelijke deskundigen op het gebied van forensische technologie helpt hen bij het gefundeerd nemen van besluiten en geeft inzicht in de te nemen maatregelen om herhaling te voorkomen. De Forensic & dispute services specialisten van Grant Thornton helpen om risico’s te beheersen indien sprake is van (vermeende) integriteitinbreuken.

Eeder dit jaar benoemde Grant Thornton Hans Bootsma tot partner binnen IT-audit tak, en met ingang van 1 januari 2018 werden André Heuvelman, Maarten Verweij, Monique Pisters en Charles Marais toegevoegd aan het partnerteam.