Supply Value versterkt team met ervaren consultant Paul Hartmans

10 juli 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Paul Hartmans heeft zich aangesloten bij Supply Value. Hartmans is bij het inkoopadviesbureau begonnen in de rol van Managing Consultant.

Paul Hartmans beschikt over meer dan 25 jaar werkervaring op het gebied van business en ICT. Voordat hij bij Supply Value begon, werkte hij een kleine tweeënhalf jaar als Manager Operations voor IT-dienstverlener Telindus en was hij hoofdverantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het projectrealisatieteam (30 fte). Hierbij droeg hij bij aan een effectieve samenwerking binnen de organisatie en daarmee aan een verbetering van de klanttevredenheid. Ook zorgde hij voor een efficiëntere uitvoering van projecten en was hij betrokken bij de succesvolle implementatie van projecten op het gebied van ICT-infrastructuren en -beveiliging bij onder andere de Tweede Kamer, het European Business Process Institute en Euronet Communications. 

Voor die tijd was Hartmans als Manager Projectmanagement ruim twee jaar actief bij Ericsson, waar hij zorgde voor de dagelijkse aansturing van projectmanagers (35 fte) voor het implementeren van mobiele telecommunicatiesystemen. Hier begon hij na meer dan anderhalf jaar Directeur te zijn geweest bij OffCourse Project- en Interimmanagement. Daarvoor werkte hij zo’n zes jaar als Manager Informatiemanagement voor Conclusion Implementation, waar hij zich onder meer richtte op het opzetten en ontwikkelen van het vakgebied informatiemanagement. In de periode tussen 1991 en 2005 heeft Hartmans gewerkt bij diverse organisaties in de rol van Project Manager/Manager Operations en adviseur. Zijn opleiding doorliep hij aan de Universiteit Twente, waar hij in 2001 de master Public Administration and Civil Engineering voltooide. 

Supply Value versterkt team met ervaren consultant Paul Hartmans

Zijn uitgebreide expertise brengt hij nu mee naar Supply Value, dat zich als adviesbureau richt op de gebieden inkoop, supply chain management en informatiemanagement. Zijn nieuwe werkgever omschrijft Hartmans als iemand “met een passie voor het optimaliseren van organisaties door middel van innovatieve bedrijfsoplossingen”. Het bureau reageert dan ook verheugd op zijn komst: “Als professional én business partner streeft Paul altijd naar de beste oplossing die aansluit bij de ambities van de business en haar klanten. Hij doet dat op een natuurlijke maar doelgerichte en gestructureerde manier, waardoor hij mensen meekrijgt in zijn voorstellen. Voor Paul is de ultieme klantervaring erg belangrijk en zal net dat ene stapje extra zetten.” 

Vanuit Supply Value is Hartmans nu ingezet als verandermanager binnen het vakgebied ICT bij Ahold Delhaize. Verder richt hij zich op het opzetten en uitbouwen van de businessunit informatiemanagement. Hij geeft aan blij te zijn nu deel uit te maken van het bureau: “Supply Value is als organisatieadviesbureau sterk aan het groeien. Het leveren van een bijdrage aan deze groei is voor mij de belangrijkste reden dat ik voor Supply Value heb gekozen. Daarnaast vind ik het plezierig met collega’s te werken die zich graag verder willen ontwikkelen en bereid zijn om samen de klus te klaren.”