Magnus verlengt SAP Recognized Expertise Partnerships in Analytics domein

29 juni 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

SAP heeft de drie Recognized Expertise Partnerships van Magnus op het gebied van analytics verlengd. Om de partnerships actueel te houden, peilt SAP jaarlijks de stand van zaken. Alleen bij voldoende gecertificeerde consultants, aangetoonde klanttevredenheid en de juiste focus op dit domein wordt de benoeming opnieuw toegewezen. “De continue stroom aan mooie analytics-projecten heeft zijn vruchten afgeworpen”, aldus Magnus.

In ons land geldt SAP al jarenlang als de belangrijkste ERP-leverancier – nog geen twee jaar terug maakte meer dan de helft van de Nederlandse multinationals (53%) gebruik van ERP-oplossingen van SAP en ook in de overheid en publieke sector was SAP het meest gebruikte ERP-merk.

SAP Recognized Expertise-programma

Het SAP Recognized Expertise-programma helpt SAP-gebruikers eenvoudig een betrouwbare partner met specifieke expertise te selecteren. Partners krijgen deze vermelding wanneer ze bewezen kennis en ervaring, positieve klantreferenties en voldoende gecertificeerde consultants hebben van een specifieke oplossing.

SAP heeft nu bekendgemaakt drie van deze Recognized Expertise Partnerships te hebben verlengd met Magnus, een advies- en technologiebureau uit Naarden gespecialiseerd in consultancy en IT services en met ongeveer 150 professionals in dienst. De verlengingen betreffen drie partnerships rondom de volgende expertisegebieden: data warehousing (SAP Data Services en SAP Business Warehouse); enterprise performance management (SAP Business Planning & Consolidation en SAP Financial Information Management); en business intelligence (SAP Analytics Cloud en SAP BusinessObjects).

Magnus verlengt SAP Recognized Expertise Partnerships in Analytics domein

Over de verlengde partnerships toont Vincent Beumer, Director Analytics bij Magnus, zich zeer verheugd: “We zijn enorm trots op de verlenging van deze partnerships. Het sluit namelijk precies aan op wat wij als Magnus willen zijn. Erkend door klanten en door SAP voor onze expertise op deze terreinen.” Yves Baggen, Business Analytics Sales Leader bij SAP Nederland, licht toe: “Magnus is al jarenlang een betrouwbare partner van SAP en heeft een uitstekende reputatie op het analytics-domein. Het is voor ons heel belangrijk om kwalitatief hoogwaardige partners te hebben waarmee we gezamenlijk klanten op een uitstekende manier kunnen bedienen. Dat zien we bij Magnus zeker terug.”

Erkenning van expertise, focus op kwaliteit

“We zijn de enige partij in Nederland die binnen het analytics-domein deze toekenning heeft. Dat wordt meer en meer gezien in de markt. Wij kunnen klanten volledig bedienen van datalogistiek, BI, Reporting tot EPM-processen als financial consolidation, forecasting en budgeting. Dit gecombineerd met de kennis van onze collega’s van de onderliggende processen, maakt Magnus tot een zeer goede partner voor het implementeren van deze oplossingen. Nadat we eind vorig jaar al hoog scoorden in het MT1000 onderzoek op het gebied van business intelligence, is dit een mooie volgende mijlpaal”, laat Beumer weten.

Hij wijst ten slotte op de kwaliteit van de dienstverlening: “Kwaliteit voor de klant, dat is waar je altijd op kunt rekenen als je kiest voor Magnus. En niet alleen op de gevestigde paden. Natuurlijk gaan we door met het uitbreiden van onze expertise. Zowel in de bestaande gebieden als op nieuwere fronten. Zo timmeren we flink aan de weg op het gebied van S/4 en HANA én advanced analytics. Expertise partnerships op deze domeinen staan in de steigers.”

Naast de drie erkenningen is Magnus ook expertise partner voor enterprise asset management (EAM) en product lifecycle management (PLM).