Count & Cooper neemt studenten mee naar Hamburg voor Business Course

15 mei 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Count & Cooper is op zoek naar twintig topstudenten voor een driedaagse Business Course in Hamburg op 14, 15 en 16 september 2018. Deelnemers zullen zich gaan focussen op een complex infrastructuurproject. Belangstellenden hebben tot en met 8 juni 2018 (klokslag 23:59 uur) de tijd om zich in te schrijven voor de business course. 

Sinds het in Rotterdam gevestigde Count & Cooper in 2013 werd opgericht, stort het adviesbureau zich op complex projecten: “Of het nu de uitbreiding van de Rotterdamse haven, het beschermen van Nederland tegen overstromingen of het creëren van alternatieve energievoorzieningen is, deze projecten zijn van groot belang voor onze gezondheid, welvaart en economie. Wij zijn op ons scherpst als het ingewikkeld wordt. Zowel in de tender- als in de realisatiefase.”

Inmiddels bestaat het team dat aan die doelstellingen bijdraagt uit meer dan 25 medewerkers. Alhoewel die omvang zeer behoorlijk is voor een bedrijf dat pas vijf jaar bestaat, is het adviesbureau altijd op zoek naar nieuw talent. Daartoe organiseert Count & Couper in september 2018 een Business Course.

Count & Cooper neemt studenten mee naar Hamburg voor Business Course

Business Course in Hamburg

Op vrijdag 14 september 2018 zal een groep van twintig topstudenten afreizen naar Duitsland om zich daar samen met de adviseurs van Count & Cooper een weekend lang te buigen over een complex infrastructuurproject in Hamburg. “Wat je kunt verwachten is inzicht in de Count & Cooper-aanpak, inclusief coaching, teamsamenwerking en natuurlijk de ontspanning die komt na het neerzetten van een topprestatie”, aldus Koen Rijnen, Consultant bij het adviesbureau. 

Om mee te kunnen doen met de Business Course dien je aan bepaalde voorwaarden voldoen. Zo moet een kandidaat staan ingeschreven als masterstudent aan een erkende academische instelling, of anders in het bezit zijn van een mastertitel, waarbij hij of zij mag beschikken over maximaal één jaar werkervaring. Zij die voldoen aan deze voorwaarden hebben tot en met vrijdag 8 juni 2018 (klokslag 23:59 uur) de tijd om zich aan te melden.

Uit alle aanmeldingen zal Count & Cooper de beste kandidaten selecteren, waarmee telefonisch contact zal worden opgenomen. Zij worden dan uitgenodigd om te komen speeddaten op het kantoor van Count & Cooper in Rotterdam. Eind juni zullen zij vervolgens te horen krijgen of ze geselecteerd zijn om in september mee te gaan naar Hamburg. Tot slot stelt Count & Cooper nog één eis aan de potentiële deelnemers – misschien wel de belangrijkste, aldus Rijnen: “Je hebt net zoveel zin in het weekend van 14, 15 en 16 september als wijzelf!”