RGP Nederland trekt finance & risk en supply chain consultants aan

30 oktober 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd

RGP Nederland heeft twee nieuwe consultants aangetrokken: ervaren adviseur Igor Buszta richt zich op Governance, Risk & Compliance, terwijl Jasper Veurink zich vooral bezighoudt met supply chain management vraagstukken.

Igor Buszta is per 1 oktober in dienst getreden als Managing Consultant. Buszta maakt de overstap van PwC, waar hij sinds 1999 werkzaam was. Hij is ruim 12 jaar werkzaam geweest als openbaar accountant bij PwC Assurance, waarvan drie jaar in een internationale omgeving. Als registeraccountant heeft hij een grote diversiteit aan cliënten bediend, variërend van publieke sector organisaties tot beursgenoteerde ondernemingen. De afgelopen zeven jaar is hij vanuit PwC Advisory werkzaam geweest als consultant op het gebied van risk management & compliance. Hier heeft hij zich voornamelijk gericht op business development op het gebied van risicomanagement en het ondersteunen van cliënten op het gebied van risk/finance transformatie, internal control optimalisatie en COSO Enterprise Risk Management. 

Bij RGP is Buszta verantwoordelijk voor het aansturen en verder uitbreiden van de Governance, Risk & Compliance praktijk voor RGP Nederland.

Jasper Veurink is begin deze maand als Project Consultant Supply Chain gestart. Hij werkte hiervoor bij Mars, waar hij in de rol van demand planner verantwoordelijk was voor verscheidende portfolio’s in het snackfood segment. Daarnaast heeft hij z’n black belt kunnen halen op het reduceren van leftovers en ervaring opgedaan op het gebied van een warehouse move. Daarvoor werkte hij bij Nutricia binnen demand planning voor het portfolio Nutrilon. Voordat Veurink begon aan zijn professionele loopbaan, rondde hij zijn opleiding Bedrijfskunde af aan de Technische Universiteit Twente te Enschede. Hij heeft zijn bachelor afgerond bij Bugaboo te Xiamen in China. Vervolgens heeft hij in 2013 zijn master Financial Management afgerond bij Heineken te Zoeterwoude.Igor Buszta en Jasper Veurink - RGPMet de indiensttreding van Buszta en Veurink staat de teller van nieuwe starters bij RGP in 2017 op twaalf. Het bureau speelt hiermee in op de groeiende vraag vanuit de markt naar zijn diensten. Zo trok het adviesbedrijf, onderdeel van de wereldwijde RGP Group (3.300 professionals in 67 kantoren), in september nog Emilia Magiera aan. Zij maakte de overstap van Capgemini, waar ze meer dan tien jaar werkzaam was. Bij RGP is zij verbonden aan de Project Management Office (PMO) praktijk. Eerder dit jaar werden onder meer Thomas van Beekhuizen en Marcel Pentier (Q2-Q3), Louise van den Oord en Paul Hehenkamp (Q2), en Hans Borkent, Pieter van der Harg en Lars van Grasstek (Q1) aan de gelederen toegevoegd. 

De Duitse tak van RGP maakt net als de Nederlandse organisatie een stevige groei door. Eind vorige maand telde RGP Duitsland nog zo’n €6 miljoen neer om taskforce in te lijven, waarmee het bureau rond de 100 partners en managers, evenals een database met 800 interim-managers, toevoegde aan haar Duitse organisatie.