Roel Hartong gestart bij MLC en The Agile Coach Company

18 oktober 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Roel Hartong heeft zich aangesloten bij MLC. Als principal consultant gaat Hartong zich bij het Customer Excellence-bureau bezighouden met grote transities en verandervraagstukken, evenals agile transities vanuit zusterbedrijf The Agile Coach Company.

Roel Hartong is een ervaren professional op het gebied van organisatievraagstukken en informatiemanagement. De afgelopen vijf jaar werkte hij voor MN, een van de grootste pensioenuitvoerders en vermogensbeheerders van Nederland, waar hij in diverse (IT-)consultant- en managementfuncties verschillende veranderingen heeft begeleid. Voor zijn tijd bij MN was Hartong managing consultant bij O&i management consultants en daarvoor was hij in verscheidene advies- en managementfuncties werkzaam voor de Sociale Verzekeringsbank.

Voor hij de verzekeringsbank versterkte, werkte hij als adviseur voor het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, waar hij zich richtte op de thema’s informatisering, automatisering en beleidsinformatie. Na zijn studie Elektrotechniek aan de Hogeschool van Utrecht startte Hartong als Consultant bij PCC Advies. Later rondde hij nog een studie bedrijfskunde af aan de Open Universiteit.

Roel Hartong, Principal Consultant, MLC en Agile Coach Company

MLC

Recent heeft Hartong zich aangesloten bij Customer Excellence consultancybureau MLC. De ervaren professional is bij het bureau uit Leusden gestart als Principal Consultant. In deze hoedanigheid gaat hij zich binnen MLC richten op het begeleiden van grote transities en verandertrajecten bij klantorganisaties. Zijn uitgebreide ervaring op het terrein van agile transities zal hij daarnaast gaan inzetten binnen opdrachten vanuit The Agile Coach Company, een in 2016 gelanceerde zusterorganisatie van MLC.

Hartong vertelt over zijn keuze voor MLC: “Ik help organisaties graag met hun verandervraagstuk. Ik kijk er dan ook naar uit mijn expertise in te zetten voor klanten van MLC en The Agile Coach Company. Daarnaast krijg ik de kans om verantwoordelijkheid te nemen voor de verdere ontwikkeling van de organisatie en collega’s.” Robin Zwijnenberg en Martijn Tolsma, Managing Partners van MLC en initiatiefnemers van The Agile Coach Company, laten weten dat Hartong geen onbekende was van MLC. Zwijnenberg vertelt: “We kennen Roel al langere tijd en hebben altijd fijn samengewerkt. Hij is een ontzettend goede, inhoudelijke consultant. Daarnaast versterken we met zijn komst onze organisatie en zijn we ervan overtuigd dat hij onze organisatie nog verder kan helpen.”

MLC heeft de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. Ook in 2017 groeit het MLC-team door en inmiddels telt het bureau bijna dertig consultants. De Customer Excellence specialist verwacht de komende periode nog verschillende nieuwe consultants te kunnen verwelkomen.