Drie professionals aan de slag bij Business Models Inc.

07 augustus 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Business Models Inc., een strategie- en innovatie designbureau, heeft het team uitgebreid met drie nieuwe medewerkers. Niek Otten, Pauline Brussee en Joyce Langelaar. Zij versterken de expertise van het bureau op het gebied van innovatie, design denken, user experience, online marketing, marketing automation en branding.

Niek Otten is bij Business Models Inc. gestart als Strategy Designer. Voorheen was Otten werkzaam bij Océ als Interaction Designer & New Business Developer. Niek zal binnen Business Models Inc. zijn ervaring met het ontwikkelen en uitvoeren van concepten toepassen op het ontwerpen van de strategie en waarde propositie en het innoveren van bedrijfsmodellen van zowel corporates als start-ups.

Pauline Brussee is in de voor haar bekende rol van Social Marketeer gestart. Hiervoor heeft Pauline ervaring opgedaan in New York als Affiliate Marketing stagiaire en als SEO & Social Marketeer bij Maxlead. Zij zal haar kennis inzetten om relevante content te creëren en de social media marketing van Business Models Inc. naar een hoger niveau te tillen.

Niek Otten, Pauline Brussee en Joyce Langelaar - Business Modelsinc

Joyce Langelaar is gestart als Marketing & Engagement Lead. Zij heeft uitgebreide ervaring in verschillende marketingfuncties, van freelance Marketing Specialist tot Brand Manager en Marketing Communications Manager, bij merken zoals marlies|dekkers en BULAGGI. Zij zal haar expertise inzetten om de cross-channelmarketing van Business Models Inc. te versterken en slimme inbound marketing te implementeren.

Eefje Jonker, Managing Director van Business Models Inc. over de nieuwe professionals: "Met het aantrekken van Niek, Pauline en Joyce geven we handen en voeten aan het realiseren van onze ambitie voor de komende jaren: ‘Bedrijven bekend te maken met een nieuwe aanpak voor strategie ontwerp, passend bij deze tijd. En bedrijven helpen voorop te blijven."