ADL en Business Models Inc sponsoren Innovation Forum

19 november 2014 Consultancy.nl

Vandaag en morgen vindt het Global Innovation Forum plaats. Meer dan 600 executives, managers en innovatiespecialisten zullen naar Londen afreizen om te discussiëren over de laatste trends op het vlak van innovatie, creativiteit, design, R&D, en nieuwe productontwikkeling. Drie adviesbureaus – Arthur D. Little, Business Models Inc. en Mangrove Consulting – treden op als sponsor en zullen bijdragen aan het programma van het evenement.

Het Global Innovation Forum (4GIF) wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd en is uitgegroeid tot een van de grootste events voor innovatie-experts en –professionals die wereldwijd actief zijn in het innovatie-ecosysteem. Het evenement wordt gehouden in etc. Dexter House, een conferentiecentrum in Londen, op korte loopafstand van Tower Bridge. Het hoofdthema van 4GIF is innovatie, met toekomstige trends, digital en nieuwe productontwikkeling als belangrijkste onderwerpen op de agenda. Op de planning van het tweedaagse programma staan onder meer keynote presentaties, workshops en netwerkevenementen.

Global Innovation Forum

Onder de sprekers zijn vier professionals afkomstig uit de adviesbranche. Rick Eager, partner bij Arthur D. Little en hoofd van het bureau’s Technology en Innovation Management praktijk in de UK, zal vandaag een keynote verzorgen over megatrends in het innovatielandschap. Justin Wright, oprichter van Mangrove Consulting, een boutique adviesbureau dat gespecialiseerd is in innovatie, zal een sessie faciliteren over innovatiemanagement. Tot slot zullen op de tweede dag van het evenement Doug Morwoord en Maaike Doyer, beiden Strategy Designers bij Business Models Inc., de workshop ‘Practical Tools to Redesign your Business Model’ geven. Tijdens de workshop zullen zij de visuele tools toelichten die gebruikt worden in het Business Model Innovatieproces, waaronder het Business Model Canvas en de Value Proposition Canvas*.

Rick Eager - Justin Wright - Doug Morwood - Maaike Doyer

* Het Business Model Canvas is gebaseerd op de wereldwijde bestseller ‘Business Model Generation’, terwijl de Value Proposition Canvas grotendeels de aanpak volgt die in Alex Osterwalders nieuwe boek ‘Value Proposition Design’ gevolgd wordt.

Nieuws

Meer nieuws over