Bisnez Management versterkt zich met vier professionals

08 juni 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Bisnez Management zet zijn groei gestaag door. Sinds 2015 hebben 15 professionals ervoor gekozen om zich bij het bureau aan te sluiten. En onlangs zijn weer vier nieuwe professionals aangenomen. Mark Slomp en Tahira van der Meulen zijn gestart als management consultant en Nina Jeukens en Chris van der Palen als project manager. 

Mark Slomp is afkomstig van Capgemini Consulting, waar hij de afgelopen 6,5 jaar werkzaam was als management consultant op het gebied van Finance & Performance Management. In die tijd werkte de consultant in veel verschillende sectoren. Onlangs heeft hij zich aangesloten bij Bisnez Management, een middelgroot advies- en managementbureau uit Bergambacht, net als Tahira van der Meulen. Van der Meulen werkte hiervoor twee jaar als Consultant Risk & Compliance voor PwC en bediende vanuit die rol voornamelijk corporate klanten. Chris van der Palen en Nina Jeukens zijn begonnen als projectmanager bij Bisnez Management. Chris heeft hiervoor 4 jaar als consultant en projectmanager bij Alliander gewerkt en Nina maakte de overstap van IT-adviesbureau Davinci, waar zij tweeënhalf jaar werkte als Consultant en klanten onder meer hielp bij procesoptimalisatie aan de hand van IT oplossingen.

Gevraagd naar waarom zij besloten zich bij Bisnez aan te sluiten vertellen de professionals dat zij vooral de oprechte persoonlijke interesse en de manier waarop de persoon achter de adviseur centraal staat belangrijk hebben gevonden bij hun sollicitatie. Slomp voegt toe dat hij op zoek was naar een kleiner bureau met “een duidelijke focus in haar dienstverlening”. Van der Palen koos voor Bisnez vanwege de groeiambities, de hoge kwaliteit van de collega’s en de visie om de klant centraal te zetten. “Maar zeker ook vanwege de ondernemende dynamiek en de ‘hard work, hard play’ cultuur die er heerst”, aldus Van der Palen.

Mark Slomp, Tahira van der Meulen, Nina Jeukens en Chris van der Palen - Bisnez Management

Een paar maanden nadat ze zijn aangenomen, blijken hun verwachtingen te zijn uitgekomen. Van der Meulen: “Het gevoel dat ik tijdens de gesprekken kreeg was niet misplaatst. Ik merk dat het bij Bisnez meer gaat om mij als persoon, dan om mij als ‘een adviseur’.” Jeukens vertelt: “Ik ben met open armen ontvangen en de oprechte betrokkenheid van collega’s heeft me positief verrast. Ook vind ik het bijzonder dat Bisnez in zijn geheel een hecht team is, terwijl de meeste collega’s op een opdracht buiten de deur zitten.”

De persoonlijke focus is volgens Van der Meulen ook een factor waarop het bureau zich onderscheidt. Slomp noemt de evenwichtigheid en de focus op de langere termijn – blijkend uit de “vele langdurige klantrelaties” – als onderscheidende factor. Jeukens voegt toe: “Daarnaast onderscheidt Bisnez zich in zijn professionaliteit. Bisnez zorgt dat het beste resultaat wordt behaald, kwaliteit staat voorop. Kwaliteit wordt niet alleen door de klant gemeten, maar ook door Bisnez zelf.” Van der Palen noemt als onderscheidende factor het vertrouwen dat gegeven wordt aan de medewerkers om projecten zelf te draaien. Hij kreeg direct vanaf zijn start bij het bureau twee uitdagende projecten onder zijn hoede.

Drie domeinen

Bisnez Management heeft haar diensten in drie domeinen onderverdeeld: Programma’s & Projecten, Management & Control en Processen, Informatie & Data. Alle medewerkers zijn bij een domein aangesloten, zo ook de nieuwste collega’s. Ze hebben allen hun eigen focus en richten zich op bepaalde sectoren. Zo zijn Jeukens en Van der Palen aangesloten bij het domein Projecten & Programma’s en betrokken bij opdrachten in de corporate sector en de lokale overheid. Slomp bevindt zich net als Van der Meulen in het domein Management & Control. Terwijl Van der Meulen volledig gericht is op de corporate sector, focust Slomp zich vooralsnog meer op functionele expertise dan op een specifieke sector.