Bas Niese in dienst bij Brink Management / Advies

23 maart 2017 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Per 1 februari is Bas Niese gestart bij Brink Management / Advies, onderdeel van Brink Groep. In de functie van senior manager adviseert hij opdrachtgevers in de publieke en private sector met vraagstukken rondom exploitatie en innovatieve samenwerkingsvormen.

Bas Niese is een professional met jarenlange ervaring, opgedaan in management- en directierollen bij Facilicom, een facilitaire dienstverlener die diensten levert op het gebied van onder meer schoonmaak, veiligheid, catering, bouw, verbouw, renovatie en onderhoud. In de veertien jaar dat Niese er werkzaam is geweest heeft hij rollen als Business Unit Directeur, Directeur Publiek Private Samenwerking en Directeur Energiemanagement vervuld. Hierin was hij actief op gebied van integrale samenwerkingen, exploitatievraagstukken en innovatieve aanbestedingsvormen (o.a. DBFMO). Facilicom Group telt ruim 30.000 medewerkers en is actief in Nederland, België, Frankrijk en Verenigd Koninkrijk.

Bas Niese - Brink Advies

Begin februari besloot Niese een nieuwe uitdaging aan te gaan en heeft zich aangesloten als Senior Manager bij Brink Management / Advies, onderdeel van Brink Groep, een van de grotere zakelijke dienstverleners van ons land die zich richt op de sectoren bouw, huisvesting en vastgoed.

Het adviesbedrijf, opgericht in 1972, bestaat uit vier zelfstandig opererende business units: Brink Management / Advies, Kontek, Ibis en innvire, en telt zo’n 220 professionals. De vier bedrijven binnen Brink Groep bestrijken gezamenlijk de gehele levenscyclus van een gebouw van ontwerp tot exploitatie. In zijn nieuwe rol ondersteunt Niese klanten in het publieke en private domein op het snijvlak van exploitatie en innovatieve samenwerkingsvormen.

Eind vorig jaar verhuisde Brink Groep
 van hun kantoor in Leidschendam naar een nieuwe vestiging in Rotterdam Central District (RCD). Brink Groep heeft ook kantoren in Eindhoven en Groningen