Brink Groep betrekt kantoor in Groot Handelsgebouw, Rotterdam

30 september 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Brink Groep gaat van kantoor switchen. De zakelijke dienstverlener sluit komende maandag zijn vestiging in Leidschendam en betrekt een nieuw kantoor in Rotterdam Central District, waar het een ruimte op de 6e etage van het Groot Handelsgebouw heeft gehuurd.

Met circa 220 professionals is Brink Groep een van de grotere zakelijke dienstverleners van ons land die zich richt op de sectoren bouw, huisvesting en vastgoed. Het adviesbedrijf, opgericht in 1972, bestaat uit vier zelfstandig opererende business units: Brink Management / Advies, Kontek, Ibis en innvire.

Per 1 oktober 2016 verhuist de Leidschendamse vestiging – Brink Groep heeft ook kantoren in Eindhoven en Groningen – naar een nieuw kantoor in Rotterdam Central District (RCD). In het zakengebied, gelegen pal naast Rotterdam Centraal Station, zijn veel internationale en lokale bedrijven te vinden, waaronder Nationale Nederlanden, JLL, Rabobank en Unilever. Ook beschikt het district over een innovatief klimaat voor start-ups met onder andere Kleinhandel, Cambridge Innovation Center (CIC), Venture Café en Schieblock als voorbeelden van broedplaatsen. Brink Groep betrekt een kantoor op de 6e etage van het Groot Handelsgebouw, een gebouw dat in totaal meer dan 170 huurders telt – daarmee is het pand volgens eigen zeggen het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland.

Brink Groep Rotterdam betrekt kantoor in Groot Handelsgebouw

Hans de Jonge, directievoorzitter van Brink Groep, over de aanstaande verhuizing: “In het westen van het land zochten we naar een plek die onze innovatieprocessen stimuleert, die uitstekend bereikbaar is en aantrekkelijk is voor onze medewerkers. De ‘opgerolde mouwen mentaliteit’ van Rotterdam past goed bij onze cultuur.” Daarnaast laat de topman weten dat het nieuwe kantoor ook een positieve bijdrage zal leveren aan de CO2-voetafdruk van het advieskantoor.

“We zijn heel gelukkig met de komst van de vier Brink Groep bedrijven. Stuk voor stuk ondernemingen die de verbinding aangaan met andere bedrijven en organisaties in netwerken. Dat is nou precies waar het Groot Handelsgebouw (GHG) voor bedoeld is: elkaar versterken in netwerken. Met de komst van Brink Groep is Rotterdam een mooie onderneming rijker!” aldus Marius Meurs, directeur Groot Handelsgebouw.