Anne-Marie Yuen en Jeroen Blankestijn gestart bij Supply Value

01 februari 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Anne-Marie Yuen en Jeroen Blankestijn hebben per 1 januari 2017 het inkoopadvies team van Supply Value versterkt. 

Supply Value, een consultancybureau uit Arnhem, helpt organisaties bij het realiseren van duurzame verbeteringen en innovaties op het gebied van inkoop, supply chain en informatiemanagement.  Het adviesbureau is het afgelopen jaar gegroeid naar een kernteam van circa twintig professionals – begin dit jaar zijn twee nieuwe medewerkers – Anne-Marie Yuen en Jeroen Blankestijn – aan de gelederen toegevoegd. 

Jeroen Blankestijn is een gedreven starter die momenteel ervaring op doet binnen de vakgebieden inkoop en supply chain management. Hij houdt ervan om met anderen op zoek te gaan naar verbeterpunten die binnen de desbetreffende organisatie van belang zijn. Daarbij houdt hij zich ook bezig met het uitwerken en implementeren van de aangedragen verbeteringen. Dit doet hij dan in overleg met zijn opdrachtgevers als waar nodig mede met zijn collega’s om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het afgeleverde product hoog is.  

Jeroen heeft de bachelor Technologie-Management gedaan aan Rijksuniversiteit Groningen. In deze periode is hij een halfjaar naar Umeå, Zweden, geweest om daar vakken aan de universiteit te volgen. Daarnaast heeft hij daar de basis van het Zweeds geleerd. Na zijn bachelor heeft hij, tevens in Groningen, de master Supply Chain Management gevolgd. 

Anne-Marie Yuen en Jeroen Blankestijn gestart bij Supply Value-new

“Toen ik in aanraking kwam met Supply Value was ik direct geïnteresseerd. Dit kwam door de groeimogelijkheden die deze relatief jonge organisatie te bieden heeft. Daarbij spreekt het mij aan om bij verschillende organisaties een opdracht te doen en verder te gaan dan alleen maar een adviesrapport te schrijven. Naast de werkzaamheden is het leuk om in een groep te werken met jonge, ambitieuze en geïnteresseerde collega’s”, aldus Jeroen over zijn motivatie om te kiezen voor Supply Value.

Afgelopen maand is ook Anne-Marie Yuen gestart bij Supply Value als inkoopconsultant. Na werkervaring opgedaan te hebben in verschillende branches bij verschillende bedrijven, richt ze zich vanaf nu op inkoop en logistiek. “Inkoop heb ik altijd een interessant vakgebied gevonden. Bij Supply Value kan ik mij kennis die ik heb opgedaan bij mijn voorgaande werkgevers samen met PRINCE2 practitioner en NEVI goed gebruiken om mijn opdrachten naar wens uit te voeren.”  

Anne-Marie heeft twee masters afgerond, de master Business and Politics en de master Communicatiewetenschappen. Voordat ze bij Supply Value begon, heeft ze onder andere gewerkt bij Essent, Lidl en Kimberly Clark. Daar heeft ze ervaring opgedaan op gebied van inkoop, logistiek en bedrijfsprocessen, die ze kan gebruiken bij Supply Value. “Al lange tijd wist ik dat ik mijn carrière verder wilde bouwen binnen het vakgebied van inkoop. Bij Supply Value krijg ik voldoende support van collega’s, opleidingen en interessante opdrachten aangeboden om hier in te groeien. Daarnaast past de cultuur van het bedrijf goed bij me en werken we in een fantastisch team.”

In oktober vorig jaar zijn drie trainees gestart in het Supply Talent Traineeship van het advieskantoor.