Nieuwe adviseurs voor BeBright, Greyt en NLO

24 januari 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Drie adviesbureaus hebben de afgelopen weken benoemingen aangekondigd. Marco Meerdink heeft zich verbonden aan BeBright, Rolf Schudde zich heeft aangesloten bij Greyt en Wannes Weymiens is aangesteld als geassocieerd partner bij NLO. 

Wannes Weymiens heeft zich begin deze maand als geassocieerd partner verbonden aan NLO, een adviesbureau gespecialiseerd in intellectueel eigendomsrecht. Weymiens studeerde in 2005 af aan de Universiteit van Amsterdam waar hij nieuwe mogelijkheden in DNA-gebaseerde overgangsmetaalkatalyse onderzocht in de onderzoeksgroep homogene katalyse. In 2012 behaalde hij zijn doctortitel na een promotieonderzoek in de Fysisch Organische Chemie aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Sinds 2011 is Weymiens in dienst van het NLO als octrooigemachtigde.

Rolf Schudde, een financieel professional met meer dan 25 jaar ervaring, is recent benoemd tot partner bij adviesbureau Greyt. De afgelopen twaalf jaar was Schudde werkzaam vanuit zijn eigen onderneming Improving. Als interim manager en vanuit de financiële discipline heeft hij de afgelopen jaren ondernemingen uit diverse branches ondersteund met het realiseren van veranderingen in de bedrijfsvoering. In de jaren daarvoor was hij ruim zeven jaar werkzaam bij financieel adviesbureau EIFFEL, waar hij onder meer projecten leidde, medewerkers coachte en vakgroepen aanstuurde. In zijn nieuwe rol als partner bij Greyt helpt Schudde organisaties om meer groei en waarde te realiseren. 

Marco Meerdink, Rolf Schudde, Wannes Weymiens

Marco Meerdink is begin dit jaar aangesteld als associate partner binnen strategie en innovatie-adviesbureau BeBright. Meerdink begon zijn carrière bij het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen, als hoofd medisch-/paramedische dienst. Aansluitend werkte hij vijftien jaar bij Twynstra Gudde, in zijn laatste rol als partner, waarbij zijn focus lag op strategie- en besturingsvraagstukken. In 2003 werd Meerdink bestuurder in de GGZ en vervulde jaren later bestuursvoorzitter rollen bij Espria en Woonzorg Nederland. Ook was hij bestuurslid van ActiZ, PFZW en van de coöperatie PGGM. Meerdink heeft ruime ervaring in onder meer samenwerkings- en (de)fusietrajecten, visievorming en strategie, organisatieontwikkeling, vastgoed en huisvesting en talentontwikkeling. BeBright zegt over de versterking met Meerdink: “Zijn zorgachtergrond, langjarige ervaring en creativiteit zorgen voor beweging en inspiratie.”