Elcke Jansen versterkt senior consulting team van SparkOptimus

06 januari 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Digitale consulting specialist SparkOptimus heeft een ervaren professional aan haar gelederen toegevoegd. Elcke Jansen, voormalig Associate Director bij OC&C Strategy Consultants, is aangesteld als Senior Manager. In deze rol richt zij zich op digitale strategie en business transformatie.

SparkOptimus heeft in 2016 opnieuw een spectaculaire groei doorgemaakt. De specialist op het gebied van digitale consulting zag haar kantoor verdubbelen tot meer dan vijftig consultants. “Steeds meer bedrijven ontdekken de kansen die de digitale wereld te bieden heeft om de klant beter te bedienen”, aldus partner Tom Voskes.

De meest recente senior aanwinst is Elcke Jansen, een professional met tien jaar ervaring in consultancy en business functies. Jansen, die gespecialiseerd is in strategie en business development, begon haar professionele loopbaan in 2007 bij OC&C Strategy Consultants (tegenwoordig Parthenon-EY). In haar laatste rol bij het advieskantoor leidde zij als Associate Director projecten op het gebied van strategie, organisatieverbetering en M&A binnen verschillende industrieën, waaronder retail/FMCG, transport en business-to-business. Die interesse om bedrijven écht te veranderen was al aanwezig tijdens haar masterstudie Operations Management en Logistics aan de TU Eindhoven.

Elcke Jansen versterkt senior consulting team van SparkOptimus

Bij SparkOptimus is Jansen per 1 januari aangesteld als Senior Manager. Zij maakte de overstap vanuit haar managementrol bij hulpmiddelenspecialist Livit Orthopedie, waar zij in opdracht van HAL Investments heeft gewerkt aan het ontwikkelen van nieuwe businessmodellen. Geïnspireerd door de mogelijkheden van online innovatie besloot zij zich aan te sluiten bij het Amsterdamse SparkOptimus, dat geleid wordt door ervaren consultants van top tier consultancy kantoren.

In Q4 van vorig jaar breidde SparkOptimus het team nog uit met een nieuwe Senior Manager en vier Associates. Voskes laat weten dat het bureau continu op zoek is naar talentvolle professionals, op zowel junior als senior niveau, om verdere groei mogelijk te maken. Zie voor meer informatie: ‘Snelgroeiend SparkOptimus zoekt senior digitale consultants’.