Marloes Aarden versterkt p2 als projectadviseur

23 december 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Project- en programmamanagement specialist p2 heeft een nieuwe projectadviseur aangesteld binnen haar team: Marloes Aarden. De ervaren professional is afkomstig van verzekeraar Achmea, waar ze de afgelopen jaren werkzaam was als HR- en Veranderspecialist. Vraagstukken rondom de ontwikkeling van mensen en organisaties zullen voor Aarden de focusgebieden gaan vormen in haar nieuwe rol. 

Na in 2008 een bachelor Algemene Sociale Wetenschappen en een master Bestuurs- en Organisatiewetenschap te hebben behaald (aan de Universiteit Utrecht), koos Marloes Aarden een tussenjaar in te lassen van werken en reizen. Na vervolgens nog een master in Business Administration (Vrije Universiteit Amsterdam) te hebben toegevoegd aan haar diploma’s besloot Aarden haar loopbaan te starten bij adviesbureau &samhoud. Daar startte ze als junior adviseur en maakte onderdeel uit van het adviesteam bij opdrachtgevers als PGGM, TNT Express, Belastingdienst, Achmea en &samhoud People.

Eind 2011 verruilde ze &samhoud voor een nieuwe uitdaging bij Achmea, waar ze startte met een tweejarig Management Traineeship programma en betrokken was bij vier projecten van elk een half jaar, een periode waarin ze zowel het bedrijf als zichzelf beter leerde kennen. In aansluiting op het programma bleef ze werkzaam bij Achmea en werd aangesteld als HR- en Veranderspecialist, en was onder meer betrokken bij het Achmea-brede veranderprogramma ‘Versnellen & Vernieuwen’.

Marlous Aarden - P2De afgelopen drie jaar vervulde Aarden diverse rollen en verantwoordelijkheden en hield zich onder andere bezig met het schrijven van strategische (HR) plannen, het in beweging krijgen van medewerkers en leidinggevenden en het ontwikkelen van de benodigde digitale vaardigheden in de organisatie. Ook hield ze regie op het proces en inhoud van diverse management rapportages en presentaties.

Na vijf jaar bij Achmea besloot Aarden onlangs om een nieuwe uitdaging aan te gaan en heeft zich inmiddels aangesloten bij p2, een bureau gespecialiseerd in strategie, realisatie en ontwikkeling. In haar nieuwe rol zal Aarden zich vooral gaan richten op vraagstukken rondom de ontwikkeling van mensen en organisaties. Bart Bankers, Partner bij p2, is verheugd over de komst van Aarden en zegt: “Vanuit p2 ontwikkelen wij vitale (project)organisaties waarin mensen het verschil maken. Met de komst van Marloes hebben we er een scherpe en ervaren collega bij die in staat is om het verandervermogen van mensen te ontwikkelen en ze te inspireren om anders te denken en te doen!”