Hospitality Group versterkt advies en interim team met 5 professionals

01 augustus 2016 Consultancy.nl 4 min. leestijd

Advies- en interimbureau Hospitality Group heeft de gelederen de afgelopen periode versterkt met vijf nieuwe professionals: Rutger van Wijk, Daisy Boltje, Edgar Seesink, Koen Franken en Dominique Masen. Laatstgenoemde is als interimmer gestart, de overige vier aanwinsten versterken de consultancytak van het bureau.

Rutger van Wijk is als partner bij Hospitality Group verantwoordelijk voor de zorg dienstverlening. Hij is sinds begin juli verbonden aan het adviesbureau, en heeft hiervoor meer dan vijftien jaar ervaring opgedaan in project- en programmamanagement. In deze periode heeft hij veel transitieprojecten begeleid op het snijvlak van zorgprocessen, (her)huisvesting, dienstverlening en inrichting, onder andere bij het Radboudumc, Medisch Spectrum Twente, Ziekenhuis Bernhoven, Stichting MEE en de Zonnehuis Groep. “Rutger is een verbindende doorpakker met oog en gevoel voor relationele verhoudingen binnen een organisatie”, aldus Hospitality Group over de nieuwe partner.

Daisy Boltje is als senior consultant Sourcing, regie & performance aan de slag gegaan. Boltje studeerde Bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar studie deed zij ervaring op als consultant bij Accenture en heeft zij aan het ondernemerschap geproefd, in de bemiddeling tussen opdrachtgevers en interim professionals. Bij Möbius was Boltje betrokken bij business development, en in haar meest recente functie bij The Brown Paper Company werkte ze aan complexe projecten en implementaties op het snijvlak tussen inhoud en mens.

In haar nieuwe rol als consultant is Boltje projectleider in verandertrajecten en begeleidt ze workshops op het gebied van cultuur en inrichting. Boltje wordt door haar nieuwe werkgever omschreven als een professional die sterk is in het creëren van verbindingen tussen individuen en groepen, door haar capaciteiten om scherpe vragen te stellen en mensen uit te dagen.

Rutger van Wijk, Daisy Boltje, Dominique Masen, Edgar Seesink en Koen Franken

Dominique Masen is interim manager bij Hospitality Group. Na zijn opleiding Facility Management in Wageningen volgde hij de European Master of Real Estate Management aan de University of Greenwich. De afgelopen jaren werkte Masen onder andere bij Stevens van Dijck als projectmanager, bij het NIC als consultant en bij Conclusion als huisvestingsconsultant en projectmanager. Complexe huisvestingsvraagstukken vormen de rode draad in zijn loopbaan – hij is betrokken geweest bij veel projecten op het gebied van organisatiegericht huisvesten, Het Nieuwe Werken (HNW), het ontwikkelen van eigentijdse huisvestingsconcepten, het realiseren van nieuwbouwtrajecten en duurzaamheid.

Edgar Seesink en Koen Franken zijn beide als senior consultant gestart. Laatstgenoemde voegt zich net als Boltje bij de Sourcing, regie & performance praktijk, Seesink sluit zich aan bij de Service & workplace design business line. Hij volgde zijn opleiding aan de Hotel Management School en deed aansluitend vijftien jaar ervaring op binnen de wereld van gastvrijheidsconcepten en -formules. Bij onder andere Centerparcs en Landal Greenparks, Franchise Friendly Concepts, Albron en Vitam en JVH Gaming & Entertainment, bekend van ondere andere Jack’s Casino. Hij houdt zich bij Hospitality Group vooral bezig met het ontwikkelen van F&B en hospitality gerelateerde concepten. “Edgar denkt en werkt vanuit de gebruiker en creëert, onder andere door storytelling, draagvlak en enthousiasme”, aldus Hospitality Group.

Franken studeerde Facility Management aan de Academie Diedenoort en behaalde een Master Bedrijfscommunicatie aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Hij heeft zich daarna gespecialiseerd in (Europees) aanbesteden en contractmanagement. Als consultant werkt hij binnen het facilitaire werkveld aan inkoopvraagstukken zoals aanbestedingen, inkooporganisatie en sourcingstrategieën, waarbij hij opdrachtgevers met name adviseert over de wijze waarop zij de relatie met externe dienstverleners kunnen vormgeven. Hij bezit volgens Hospitality Group over uitgebreide kennis van relevante wet- en regelgeving (bijvoorbeeld Europese aanbestedingen) en werkt resultaatgericht aan complexe vraagstukken.