5 nieuwe professionals voor overheidsadviseur Haute Equipe

19 juli 2016 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Haute Equipe heeft zich in de afgelopen maanden versterkt met vijf nieuwe professionals. Het bureau heeft met Daan Ruigrok, Karin van ’t Hoff en Sjoerd van Wijk drie nieuwe adviseurs erbij. Edward de Gast is gestart als Senior Jurist, en Madeleine Sapury als Administratief Medewerker. 

Edward de Gast is een ervaren jurist, die ruim 25 jaar binnen de overheid gewerkt heeft. Hiervoor werkte De Gast anderhalf jaar als senior jurist bij BMC. In zijn loopbaan is hij werkzaam geweest voor gemeenten, nutsbedrijven en de ministeries van Buitenlandse Zaken en Justitie in verschillende beleids-, juridische en adviesfuncties. Bovendien was hij 3,5 jaar eigenaar van zijn eigen interim onderneming, onder de naam Interim De Gast.

“Met zijn ruime werkervaring binnen de overheid is Edward een welkome aanvulling op ons bestaande team”, aldus Haute Equipe, het adviesbureau waar De Gast sinds kort werkt als senior jurist. Hij wordt in die functie breed ingezet bij opdrachtgevers in het publieke domein. Daarnaast is hij intern verantwoordelijk voor de begeleiding en ontwikkeling van junioren in het juridische team van het bureau uit Haarlem.

5 nieuwe professionals voor Haute Equipe uit HaarlemV.l.n.r. Directeur Frans Lustermans, Edward de Gast, Karin van ’t Hoff, Directeur Marion van Staveren, Madeleine Sapury Ruijg.

Karin van ’t Hoff werkte in haar laatste professionele dienstverband als senior auditor/controller voor Yacht en Randstad. Zij is een controller met ruim 20 jaar ervaring, en werkte in die periode onder meer voor Gemeente Noordwijkerhout, Eneco, TriFinance en GGZ Rivierduinen. Ze heeft Economische Bestuurskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. 

Van ’t Hoff is bij Haute Equipe aan het werk gegaan als senior adviseur binnen het financiële domein van het bureau, en is vooral actief in de regio Randstad. “Karin heeft net als Edward veel ervaring in het publieke domein en maakt deel uit van onze kennisteams in het financiële domein”, aldus Haute Equipe over de nieuwe aanwinst.

Madeleine Sapury Ruijg heeft jarenlange ervaring met het werk van secretaresse, administratief medewerker en receptioniste. De afgelopen ruim 4 jaar was zij werkzaam voor Kontek onderdeel van Brink Groep als projectsecretaresse. Eerder werkte zij onder meer voor Innovation Group en verzekeraar Chubb. Onlangs is Sapury Ruijg gestart als administratief medewerker in het kantoor in Haarlem, waar zij zich met name richt op de project- en urenadministratie.

Daan Ruigrok werkt al zijn hele carrière in de commerciële sector. Tijdens zijn studie startte hij als verkoopmedewerker bij Intersport – toen nog een bijbaantje. In 2009 nam hij echter de leiding van het filiaal in Hillegom over en leidde de winkel ruim twee jaar. Vervolgens ging Ruigrok aan de slag als commercieel medewerker binnendienst bij Austria Deuren. Hier werkte hij de afgelopen ruim 4,5 jaar.

Ruigrok is gestart binnen het commerciële team van Haute Equipe. Als Commercieel Adviseur richt hij zich met name op business in het financiële domein en houdt zich daarnaast bezig met de werving & selectie van kandidaten voor aanvragen in Noord-West Nederland. 

Daan Ruigrok en Sjoerd van Wijk - Haute Equipe

Sjoerd van Wijk is in 2015 afgestudeerd – hij behaalde een Master in Business Administration aan de Umeå University (Zweden). Daarvoor deed hij werkervaring op als Junior Consultant voor Gemeente Katwijk, nadat hij in 2012 zijn HBO-Bachelor Bedrijfskunde had afgerond. Zijn master in Zweden combineerde hij met een bestuursjaar bij een lokale studentenvereniging.

Per 1 mei 2016 is Van Wijk gestart bij Haute Equipe als Junior Consultant voor de regio West- en Midden Nederland. Hij maakt onderdeel uit van het financiële domein binnen het Haarlemse bureau.