Steven Schippers en Denise Jacobs versterken team van Bisnez

07 juni 2016 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Bisnez Management is versterkt met twee nieuwe projectmanagers: Denise Jacobs en Steven Schippers. Jacobs werkte hiervoor als Duty Manager bij Mercure Hotel Den Haag en rondde onlangs haar Master in Facility Management af. Schippers is afkomstig van Novius waar hij bijna 5 jaar werkte als Projectmanager en Business Change Manger en deed daarnaast ervaring op bij onder meer Logica.

Denise Jacobs ging na het behalen van haar VMBO-diploma naar de hotelschool. Toen zij daar een MBO-diploma had behaald stroomde ze door naar de Haagse Hogeschool waar ze in drie jaar tijd haar Bachelor of Business Administration behaalde in Facility Management, om vervolgens opnieuw drie jaar later (in 2015) haar Master in Management, Economics & Consumer Studies af te ronden – aan de Wageningen Universiteit, met Facility Management als specialisatie. Tijdens haar studies werkte Jacobs bij Mercure Hotel Den Haag als Duty Manager, en ging daarnaast voor afstudeeropdrachten aan de slag bij Accor Hotels als Trainee Technical Services, en later als afstudeer stagiaire bij Sodexo.

Steven Schippers is een ervaren projectmanager met ruim negen jaar ervaring. Schippers werkte de afgelopen 4,5 jaar voor Adviesgroep Novius als Projectmanager en Business Change Manager. Daarvoor werkte hij kort voor Calibre Alignment en bijna 4 jaar voor zijn eerste werkgever Logica (nu CGI). In deze periode heeft hij verschillende consultancy- en projectmanagementfuncties vervuld. Sinds december 2015 is hij aan de slag als projectmanager Transitie Shared Service Center bij Stichting ROOS, een samenwerkingsverband van de 13 regionale publieke omroepen. Deze opdracht zal hij blijven doen en heeft hij dus meegenomen naar Bisnez Management. In zijn loopbaan werd hij onder meer ingezet op projecten bij Zorgverzekeraar Menzis, Timeos Pensioendiensten, gemeenten, Erasmus MC, ProRail en het ministerie van Defensie.Steven Schippers, Denise Jacobs - Bisez Management

Bisnez Management
Onlangs zijn Schippers en Jacobs bij Bisnez Management in dienst getreden. Bisnez Management is een management- en adviesbureau uit Bergambacht en begeleidt grote veranderingstrajecten. Het bureau biedt opdrachtgevers ondersteuning op verschillende expertisegebieden, waaronder Projecten & Programma’s, Processen, Informatie & Data en Management & Control.

Jacobs is in maart aan de slag gegaan als projectmanager en focust zich onder meer op ontwikkeling en het optimaliseren van processen. In haar eerste opdracht is zij ingezet als adviseur bij het Programma Vernieuwing Bedrijfsvoering bij een grote gemeente. Bisnez vertelt over de nieuwe aanwinst: “Denise is een projectmanager die rust, overzicht en structuur weet te brengen in een project. Ze is ambitieus en heeft een duidelijke focus op ontwikkeling en kennisvergaring. In 2005 is ze begonnen op het vmbo en uiteindelijk in 2015 afgestudeerd op WO. Dat getuigt van doorzettingskracht, vastberadenheid en leergierigheid.”

Schippers startte begin deze maand als projectmanager bij het bureau en gaat zich richten op projecten op het snijvlak van Business en IT. Bisnez vertelt: “Steven heeft oog voor wat goed werkt in praktijksituaties bij opdrachtgevers. Hij zal dan ook zelden een opdracht ‘uit het boekje’ doen. Het is juist de kunst om die componenten te identificeren en toe te passen die van zichtbare toegevoegde waarde voor de (project)organisatie zijn.” 

Met de uitbreiding heeft Bisnez 43 medewerkers in vaste dienst – het bureau groeit en laat weten “altijd op zoek naar ambitieuze projectmanagers of management consultants. Eerder dit jaar startte Maarten van de Weerd (voormalig ConQuaestor) al bij Bisnez Management. Ook hij werd aangesteld als projectmanager.