Maarten van de Weerd projectmanager bij Bisnez Management

18 februari 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Onlangs heeft Maarten van de Weerd advies- en managementbureau Bisnez Management versterkt als nieuwe projectmanager. Afkomstig van Eneco – en voormalig Senior Consultant bij ConQuaestor – zal Van de Weerd in zijn nieuwe rol zich vooral gaan bezighouden met projecten op het snijvlak van business en IT  en sturingsvraagstukken. “Bij Bisnez kan ik uitdagende projecten doen bij interessante opdrachtgevers en samen met hen mooie resultaten neerzetten”, aldus Van de Weerd over zijn nieuwe uitdaging.

Maarten van de Weerd rondde in 2008 zijn master in Bestuurskunde af aan de Erasmus Universiteit en werkte de afgelopen jaren bij meerdere grote organisaties als consultant en projectmanager. Van de Weerd heeft ruime ervaring in onder meer project- en procesmanagement, verandermanagement, Europees aanbesteden en duurzaamheid. Overige expertisegebieden van hem zijn Business Process Management (BPM), Identity- en Accessmanagement (IDM), Lean en Ketenmanagement. Zijn uiteenlopende expertise deed Van de Weerd vooral op binnen de publieke sector, de energiesector en de zakelijke dienstverlening. Zo startte Van de Weerd zijn loopbaan als Junior Consultant bij KPMG Management Services, werkte enkele jaren voor het Ministerie van Binnenlandse Zaken – als Auditor en Adviseur Begrotingszaken – en was ruim vijf jaar werkzaam bij consultancybureau ConQuaestor, in zijn laatste rol als Senior Consultant. Tenslotte was hij de afgelopen twee jaar actief als projectmanager bij energieleverancier Eneco.

Onlangs besloot Maarten van de Weerd een nieuwe uitdaging aan te gaan en startte begin januari als projectmanager bij Bisnez Management, een advies- en managementbureau uit Bergambacht dat gespecialiseerd is in de ondersteuning van opdrachtgevers met vraagstukken op het gebied van projecten en programma’s, processen, informatie & data en control. In zijn nieuwe rol zal de focus van Van de Weerd vooral liggen op projectmanagement en governance vraagstukken.

Peter-Willem van Lindenberg, directeur bij Bisnez Management, is enthousiast over de komst van Van de Weerd: “Maarten heeft door zijn achtergrond en ervaring veel kennis van de publieke sector en de energie wereld opgedaan, waardoor hij  beschikt hij over een goed gevoel voor politieke verhoudingen en goed kan omgaan met verschillende belangen,” om daar aan toe te voegen: “Verder weet Maarten complexe processen goed te managen en opdrachtgevers waarderen zijn resultaatgerichtheid en zijn vermogen mensen te enthousiasmeren en te verbinden.”