Zes nieuwe adviseurs voor Haute Equipe | Partners in Public

26 januari 2016 Consultancy.nl

Haute Equipe | Partners in Public heeft zich onlangs versterkt met zes nieuwe adviseurs. Meryam Azmi, Floortje Scheurwater en Ivan Jörissen zijn begonnen aan een intern opleidingstraject, Erwin Houwertjes is in dienst getreden als specialist Omgevingswet, Floris van Hoof is gestart als subsidieadviseur, en Cees Roem versterkt het bureau als Interim Manager Informatie & Organisatie.

Meryam Azmi studeerde in 2014 af in Rechten aan de Rijksuniversiteit Leiden. Tijdens haar studie voltooide zij meerdere juridische stages om vervolgens na haar afstuderen bij SVB Sociale Verzekeringsbank en CNV Publieke Zaak (inmiddels CNV Connectief) aan de slag te gaan als respectievelijk Juridisch medewerkster en Juridisch adviseur.

Floortje Scheurwater behaalde haar master Burgerlijk Recht in 2015 aan de Radboud Universiteit Nijmegen, liep stage als juridisch medewerkster bij meerdere organisaties en werkte parttime als juridisch medewerkster bij de Politie Gelderland Zuid. Na haar studie ging Scheurwater aan de slag als docent op de Hogeschool Arnhem en Nijmegen (HAN). 

Ivan Jörissen is in 2015 gestart met zijn Bachelor Bedrijfskunde Management, Economie en Recht aan de HAN en hoopt deze studie in 2019 succesvol af te ronden. Van augustus 2014 tot juni 2015  fungeerde Jörissen als hoofdcoach van het u16 eredivie basketbalteam van Matrixx Magixx Basketbal.

Erwin Houwertjes is een ervaren milieuadviseur en jurist. De afgelopen bijna tien jaar werkte hij voor Omgevingsdienst IJmond, waarvan de laatste vier jaar als Senior Jurist en leidinggevende van het team juridische zaken. Daarvoor werkte hij onder meer ruim zes jaar als Juridisch beleidsmedewerker milieu voor de Gemeente Wormerland. Houwertjes is ingenieur in Milieukunde en Meester in de Rechten op het gebied van Staats- en Bestuursrecht en Omgevingsrecht. 

Floris van Hoof werkt vanaf 2009 voor de Gemeente Zaanstad in verschillende procesmanagement, beleidsadvies en subsidiecoördinatie functies. Hij startte zijn loopbaan in 2006 als Subsidiemedewerker voor de Provincie Noord-Holland en werkte daarna korte periodes in beleid gerelateerde posities voor Stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer en Hackney Homes in Londen. Van Hoof behaalde twee mastertitels, een in Sociale Geografie en een in International Development Studies beide aan de Universiteit van Amsterdam.

Cees Roem is fractievoorzitter voor de VVD-tak in de gemeenteraad van Bergen en is onder meer verantwoordelijk voor de portefeuilles Financiën, Onderwijs, Openbare Ruimte en Economie. Sinds 2005 was hij werkzaam als programma regisseur economische structuurversterking bij Gemeente Zaanstad. In de periode daarvoor werkte Roem als programma manager ICT voor Provincie Flevoland en in verschillende functies bij Hill & Knowlton, Hewlett Packard en KPMG Consulting, waar hij zijn loopbaan begon na zijn tijd in militaire dienstplicht als stafofficier Communicatie. Roem heeft communicatiewetenschap gestudeerd, heeft een MBA in Public Management en gaf parttime les aan de Universiteit van Amsterdam.

De zes hierboven voorgestelde professionals zijn onlangs allen in dienst getreden bij Haute Equipe | Partners in Public, een management consultancy, juridisch en financieel adviesbureau uit Haarlem dat zich voornamelijk richt op overheden, onderwijs- en zorginstellingen. Azmi, Scheurwater en Jörissen zijn als trainees gestart aan een intern opleidingstraject. Houwertjes is aan de slag gegaan als specialist Omgevingswet binnen het ruimtelijke domein, als ondersteuning van de planologen, juristen en stedenbouwkundigen die werkzaam zijn bij het bureau. Van Hoof zal als subsidieadviseur de klanten van Haute Equipe van specialistisch advies gaan voorzien. Tot slot is Roem in dienst getreden als Interim Manager op het gebied van Informatie & Organisatie. Samen met Theo Timmermans en Paul Jongstra zal hij dit focusgebied van Haute Equipe gaan uitbreiden.

Nieuws

Meer nieuws over