Linda Bakker en Paula van Haaren versterken Significant

11 januari 2016 Consultancy.nl

Onderzoeks- en adviesbureau Significant heeft zijn adviesteam onlangs versterkt met twee nieuwe professionals: Linda Bakker en Paula van Haaren. Bakker behaalde in 2015 haar PhD aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, Van Haaren is afkomstig van Big Four accountants- en advieskantoor KPMG, waar zij de afgelopen ruim drie jaar werkte als adviseur binnen de publieke sectorpraktijk. Bij Significant zijn beiden sinds eind vorig jaar gestart als Adviseur en Onderzoeker.

Linda Bakker is van oorsprong sociologe en deed de afgelopen jaren promotieonderzoek naar de integratie van vluchtelingen in Nederland, en de invloed van individuele en institutionele factoren daarop. Dit onderzoek voerde Bakker uit aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, in samenwerking met het Sociaal en Cultureel Planbureau. Na het afronden van haar studie Sociologie, aan de UU, startte Bakker haar carrière als onderzoeker bij beleidsonderzoekbureau Regioplan. Sindsdien heeft zij bijgedragen aan meerdere publicaties en artikelen.

Inmiddels heeft Bakker zich aangesloten bij Significant, een onderzoeks- en adviesbureau uit Barneveld. Significant specialiseert zich in vraagstukken op het gebied van organisatieontwikkeling, bedrijfsvoering en aanbesteden, en levert daarnaast kwantitatief en kwalitatief onderzoek. Klanten van Significant bevinden zich onder meer in de zorg, de veiligheidssector, het sociale domein, de mobiliteit en de publieke sector. Het bureau telt circa 65 professionals en werd opgericht in 2003. Bakker zet bij Significant in de rol van Adviseur en Onderzoeker haar ruime onderzoekservaring in op diverse thema's, zoals 'veiligheid en justitie' en 'sociaal domein',.

Ook Paula van Haaren heeft onlangs de advies- en onderzoeksteams van Significant uitgebreid. Van Haaren behaalde in 2012 haar master Organizations, Change & Management aan de Universiteit Utrecht (UU). Tijdens haar studie liep Van Haaren stage bij Vereniging Zorgboulevard Rotterdam, voerde ze onderzoek uit in Zuid-Afrika naar de nalatenschap van het wereldkampioenschap voetbal en was zij onder meer bestuurslid van studievereniging Perikles. Van Haaren is afkomstig van KPMG, waar ze de afgelopen drie jaar als adviseur werkzaam was binnen de Publieke Sector groep. In die functie focuste zij zich voornamelijk op veiligheid en justitie. Bovendien was ze betrokken bij een aantal grootschalige verandertrajecten en (re)organisatievraagstukken in de publieke sector. Die ervaring gaat zij bij Significant inzetten in de markt 'veiligheid en justitie'.

Nieuws

Meer nieuws over