Vier nieuwe adviseurs voor Conclusion Implementation

14 december 2015 Consultancy.nl

Conclusion Implementation heeft vier nieuwe professionals aangetrokken ter versterking van zijn project management en consultancyactiviteiten. Menno Roos, afkomstig van Accenture, de net afgestudeerde Michiel Clements, voormalig AEF-adviseur Wideke Vijverberg en Ouiam Asoud, hiervoor werkzaam bij het Openbaar Ministerie, zijn in de afgelopen twee maanden aan de gelederen toegevoegd.

Menno Roos is een professional met negen jaar ervaring op het vlak van business en IT-consulting. Deze ervaring deed hij op bij Accenture als Business & System Integration Consultant, waar Roos zijn loopbaan begon nadat hij zijn studie Industrial Engineering & Management succesvol had afgerond aan de Universiteit van Twente. In zijn tijd bij Accenture was Roos betrokken bij meerdere transformatie en implementatieprojecten in de consumentengoederen, farmaceutische en energiesectoren, waarbij hij zich voornamelijk bezighield met de financiële kant van de projecten. Tijdens zijn studie liep Roos al tweemaal stage binnen de energiesector, eerst als stagiair bij Osaka Gas, en daarna als afstudeerstudent bij Essent Energy Trading.

Menno Roos, Michiel Clements, Wideke Vijverberg - Conclusion Implementation

Michiel Clements is behaalde eerder dit jaar zijn Master Business Information Management aan de Rotterdam School of Management, Erasmus Universiteit. Tijdens zijn studie liep Clements stage bij Vanenburg Software in India, deed hij marketing ervaring op als Marketing Assistant bij Cordys, was hij mede-oprichter en bestuurslid van de Socrates International Honour Society – een talentnetwerk voor het voortgezet en hoger onderwijs – en deed hij onderzoek naar karakteristieke kenmerken van slachtoffers van phishing via een stage bij Rabobank.

Wideke Vijverberg startte tijdens haar studie Occupational Health Psychology aan de Universiteit Leiden als stagiair bij Andersson Elffers Felix (AEF), waar zij vervolgens drieënhalf jaar zou werken als Adviseur. In 2012 was het tijd voor een andere uitdaging en maakte zij de overtocht naar Sint Maarten waar zij voor een periode van drieënhalf jaar in verschillende project- en programmamanagement functies werkzaam was voor de overheid van het Caraïbische eiland.

Ouiam Asoud behaalde vorig jaar een Master of Public Administration aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2012 liep zij stage bij het Openbaar Ministerie, waar zij vanaf januari 2013 ruim tweeënhalf jaar aan het werk ging als bestuurs-/projectsecretaris. In die tijd behaalde zij tevens een Green Belt in Lean Six Sigma, en volgde zij een cursus positief coachen.

Conclusion Implementation alg

Onlangs sloten de vier professionals zich aan bij Conclusion Implementation, de implementatie en projectmanagement praktijk van de Utrechtse zakelijk dienstverlener Conclusion. Conclusion Implementation levert naast projectmanagement en ondersteuning bij strategische implementaties ook diensten op het snijvlak van lean, customer excellence en transformatie-management.

Roos is gestart als Business Consultant en gaat zijn ervaring met IT en organisatieadvies inzetten voor de klanten van het consultancybureau. Clements is begonnen als Project Manager en is momenteel betrokken bij het Gemini data split PlnS-project van Philips. Vijverberg is aangesteld als Consultant, net als Ouiam Asoud, die vanuit Conclusion Implemenation is gestart als projectaanjager bij de Nederlandse Publieke Omroep. Het bureau laat weten “enthousiast” te zijn over de vier aanwinsten en wenst hen “veel succes in de rol van Consultant.”

Conclusion Implementation maakt de afgelopen maanden een snelle groei door. Het personeelsbestand van de implementatie en projectmanagement praktijk werd de laatste tijd al meerdere keren uitgebreid, onder meer met Arjan Strijker, die de overstap maakte van KPMG Advisory, en in september breidde het bureau uit met drie nieuwe adviseurs.

Nieuws

Meer nieuws over