Arjan Strijker van KPMG naar Conclusion Implementation

30 november 2015 Consultancy.nl

Na negen jaar bij KPMG heeft Arjan Strijker onlangs de overstap gemaakt naar Conclusion Implementation. In zijn laatste functie bij KPMG was hij Manager voor KPMG Management Consulting. Bij het Utrechtse implementatiebureau is Strijker aan de slag gegaan als Consultant en richt hij zich op vraagstukken rondom organisatieanalyse en -(her)inrichting, samenwerking en procesoptimalisatie in het (semi)publieke domein.

Arjan Strijker studeerde Managementwetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen, en specialiseerde zich op het onderwerp fusies en samenwerkingsverbanden. Hij begon zijn loopbaan bij KPMG, waar hij de afgelopen negen jaar werkzaam was. Strijker begon als Advisor, maakte twee jaar daarna promotie naar Senior Advisor en fungeerde de laatste twee jaar van zijn KPMG-tijd als Manager Management Consulting. Ondertussen volgde hij diverse trainingen op het gebied van consulting, projectmanagement en organisatieontwikkeling, en behaalde aan Cardiff University een Green Belt in Lean.

Arjan Strijker - Conclusion Implementation

Per november was het tijd voor een nieuwe werkomgeving – Arjan Strijker verruilde KPMG voor het Utrechtse Conclusion Implementation, de implementatie-werkmaatschappij van zakelijk dienstverlener Conclusion. Conclusion Implementation levert diensten op het snijvlak van projectmanagement, lean, customer excellence en transformatie-management en ondersteunt klanten bij strategie-implementaties en -verankering. Strijker gaat zich als Consultant vooral bezighouden met vraagstukken rondom organisatieanalyse en -(her)inrichting, samenwerking en procesoptimalisatie in het (semi)publieke domein.

Dit jaar werd de implementatietak van Conclusion al meerdere keren uitgebreid met nieuwe professionals. In augustus 2015 werd Sander van der Beek aan het consultancyteam toegevoegd, en ook in september werd Conclusion Implementation versterkt met drie nieuwe adviseurs.

Nieuws

Meer nieuws over