Drie nieuwe adviseurs bij Conclusion Implementation

19 oktober 2015 Consultancy.nl

Onlangs zijn er drie nieuwe adviseurs gestart bij Conclusion Implementation, een van de werkmaatschappijen van zakelijk dienstverlener Conclusion. Sanne Houtappels richt zich als nieuwe Senior Consultant voornamelijk op transformaties, verandermanagement en implementaties. Ruud Ackermans geeft als Programmamanager regie en leiding aan complexe en grootschalige veranderingsprocessen. En tenslotte is Gregory Chundro vanuit Conclusion Implementation als Consultant aan de slag gegaan bij Nissan Amsterdam.

Sanne Houtappels studeerde in 2009 cum laude af aan de Universiteit Utrecht van zowel haar master Interculturele Communicatie als de master Change & Management. Tijdens haar studie deed zij – in het kader van het Studelta Academy Talent Development programma – al ervaring op als Junior Consultant bij Tergooiziekenhuizen. Na haar studie zette Houtappels haar adviescarrière voort als adviseur bij Adviestalent / Twynstra Gudde en werkte de afgelopen vijf jaar bij Accenture Health & Public Service, eerst als Junior Consultant en in haar laatste rol als Management Consultant. Bij Accenture lag haar focus op change management en strategy consultancy binnen de non-profit en publieke sector.

Ruud Ackermans is een ervaren professional met ruim 24 jaar ervaring. Ackermans is de afgelopen tien jaar actief geweest als zelfstandig project- en verandermanager onder de naam Affirmatio Consultancy en heeft in die tijd verschillende complexe verandertrajecten begeleid. Voordat Ackermans zelfstandig ondernemer werd werkte hij zo’n acht jaar voor PwC als Senior Manager. Aan het begin van zijn loopbaan was Ackermans – in zijn laatste rol als Senior HR Manager – zes jaar werkzaam bij Fontys Hogescholen, waar hij eerder zijn Bachelor in Human Resource Management had behaald.

Gregory Chundro heeft meer dan vijftien jaar ervaring in verschillende project management en consultancyrollen. Aan het begin van zijn loopbaan werkte hij onder meer als Business Planning Analyst bij Air ALM/Dutch Carribean Airline op het vliegveld van Curaçao. In Nederland werkte hij vervolgens als Project Controller voor Air Holland en als Project Manager bij A&S Curasun Travel. Hierna kwam Chundro terecht bij de ANWB waar hij de afgelopen tien jaar werkzaam was, eerst als Management Informatie Analist en in zijn laatste rol als Business Controller. Chundro heeft Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en rondde onder meer een postdoc Register Controller af aan de Universiteit van de Nederlandse Antillen.

Conclusion Implementation, Sanne Houtappels, Ruud Ackermans, Gregory Chundro

Begin september hebben Houtappels, Ackermans en Chundro de overstap naar Conclusion Implementation gemaakt, een van de werkmaatschappijen van de in Utrecht gevestigde zakelijke dienstverlener Conclusion. Conclusion Implementation richt zich op de implementatie en verankering van strategische veranderingen in organisaties en biedt onder andere diensten aan op het gebied van projectmanagement, lean, customer excellence en transformatie-management.

Sanne Houtappels zal zich in haar nieuwe rol als Senior Consultant voornamelijk bezighouden met transformaties, verandermanagement en implementaties en is verantwoordelijk voor de uitvoering en aansturing van aan haar toegewezen projecten met meerdere projectmedewerkers. Ruud Ackermans zal in zijn rol als Programmamanager regie en leiding geven aan voornamelijk complexe en grootschalige veranderingsprocessen. Gregory Chundro wordt vanuit Conclusion Implementation inmiddels ingezet bij Nissan Amsterdam. Daar is hij verantwoordelijk voor het vastleggen van processen tussen het mainframe systeem en SAP en stelt hij gebruikersdocumentatie en Standard Operating Procedures op met betrekking tot in- en verkoopprocessen van nieuwe auto's. 

Recentelijk werd het team van Conclusion Implementation uitgebreid met Sander van Beek, die als Consultant is begonnen en zich voornamelijk richt op sales en projecten binnen de financiële sector. Met de komst van drie nieuwe adviseurs, groeit het team van Conclusion Implementation naar meer dan 75 professionals.

Nieuws

Meer nieuws over