Sander van Beek versterkt Conclusion Implementation

24 augustus 2015 Consultancy.nl

Sander van Beek heeft begin deze maand het team van Conclusion Implementation versterkt. Van Beek is afkomstig van verzekeringsmaatschappij a.s.r. waar hij ruim vijf jaar werkzaam was als Lean adviseur en Senior Business Consultant. Bij de projectmanagement en implementatietak van Conclusion gaat hij zich vooral richten op business development en projectuitvoering binnen de financiële sector.

Sander van Beek behaalde in 2008 zijn Master in Strategy aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Na zijn studie ging hij aan het werk als Consultant bij CSI Netherlands, een consulting en softwaredienstverlener onder andere gespecialiseerd op het gebied van SAP systemen. Na bijna 2 jaar maakte Van Beek de overstap naar verzekeringsmaatschappij a.s.r. waar hij aan het werk ging als Lean Adviseur, waar hij tot afgelopen maand werkzaam bleef. Gedurende zijn periode bij de verzekeraar was hij verantwoordelijk voor het begeleiden van verschillende verandertrajecten waaronder het implementeren van Continu Verbeteren als werkwijze en het verbeteren van ketenprocessen met impact op de klant. In zijn rol heeft hij een brede ervaring opgedaan bij verschillende productlines. Van Beek, die in zijn laatste rol als Senior Business Consultant actief was, beschikt over een Lean Black Belt certificaat, behaald bij UNC Plus Delta. 

Sander van Beek - Conclusion Implementation

Conclusion Implementation
Begin deze maand koos Van Beek voor een nieuwe uitdaging, en maakte hij de overstap van a.s.r. naar Conclusion Implementation, een van de werkmaatschappijen van zakelijke dienstverlener Conclusion uit Utrecht. Het bureau richt zich op de implementatie en verankering van strategische veranderingen in organisaties en biedt onder andere diensten aan op het gebied van projectmanagement, lean, customer excellence en transformatie-management.

Van Beek gaat bij Conclusion Implementation aan de slag als Consultant, waarbij zijn focus met name zal liggen op sales en projecten binnen de financiële sector. Intern zal hij ook aandacht besteden aan het optimaliseren van de dienstverlening zodat ontwikkelingen in de sector optimaal worden ondersteund en nieuwe opdrachten worden verworven. Het bureau laat op LinkedIn weten “verheugd” te zijn met de nieuwe aanwinst: “Met enthousiasme heten wij Sander van Beek van harte welkom binnen het Conclusion Implementation team. Sander wij wensen jou veel succes in de rol van Consultant.”

Nieuws

Meer nieuws over