Thijmen Kaster nieuwe consultant bij SparkOptimus

04 december 2015 Consultancy.nl

Thijmen Kaster heeft onlangs het team van SparkOptimus versterkt. Naast het afronden van twee financiële studies is Kaster sinds enkele jaren ondernemer en heeft veel ervaring op het snijvlak van digital, technologie en ondernemerschap. Bij het digitale adviesbureau uit Amsterdam zal Kaster zijn ervaring en expertise gaan inzetten in de rol van Junior Associate.

Thijmen Kaster behaalde in 2014 een master in Finance & Investments (cum laude) en een master in Financieel Recht aan de Erasmus Universiteit. Tijdens zijn studie, maar ook reeds in zijn jonge jaren, ontwikkelde Kaster een interesse in technologie, digital en ondernemen. Zo runde hij als scholier al een reparatiebedrijf voor computers en als student zette hij succesvol het e-commerce bedrijf AmericanCups op. Ook zijn scripties schreef hij over innovatieve financieringsmethoden gedreven door technologie. Naast zijn werk als ondernemer doorliep Kaster diverse stages, waaronder voor brouwerijconcern Heineken in Ethiopië en eind vorig jaar bij financieel adviesbureau Financial Access in Amsterdam.

Thijmen Kaster - SparkOptimus

Onlangs besloot Thijmen Kaster een nieuwe uitdaging aan te gaan en sloot zich aan als Junior Associate bij SparkOptimus, een consultancybureau uit Amsterdam dat gespecialiseerd is in digitale groei en transformaties. Kaster, die naast zijn ondernemerschap op zoek was naar een steilere leercurve, is verheugd over zijn nieuwe werkgever: “SparkOptimus vertegenwoordigt de perfecte driehoek voor mij: een ondernemende geest, projecten met interessante klanten en spannende onderwerpen en een diverse groep van slimme en gezellige collega’s!”

Recent versterkte SparkOptimus het team met drie nieuwe management consultants (Casper Fransz, Charlotte de Backker en Emilie Blauwhoff), en eind vorig jaar met Jantijn Kromwijk en Koen Veltman.

Nieuws

Meer nieuws over