Manon de Caluwé nieuwe adviseur bij Common Eye

02 december 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Per 1 oktober heeft Manon de Caluwé de overstap gemaakt van Twynstra Gudde naar branchegenoot Common Eye. Daarvoor was zij tweeënhalf jaar als adviseur werkzaam voor Bex Communicatie. Als Adviseur Samenwerken gaat De Caluwé zich bij Common Eye inzetten op het gebied van samenwerkingen in allianties, netwerken en partnerships.

Manon de Caluwé was tot voor kort werkzaam als Adviseur samenwerken en veranderen voor organisatieadviesbureau Twynstra Gudde. In haar ruim drie jaar bij het bureau uit Amersfoort heeft De Caluwé meerdere samenwerkingsverbanden begeleid en geadviseerd bij vraagstukken rondom strategie, samenwerken en veranderopgaven. Deze samenwerkingsverbanden bevonden zich voornamelijk in het publieke en sociale domein, en in de zorg. 

Voor ze bij Twynstra aan de slag ging was De Caluwé tweeënhalf jaar lang in dienst bij allround communicatieadviesbureau Bex Communicatie als adviseur communicatie en veranderen. In die rol werkte ze aan diverse verander-, beleids- omgevings- en communicatievraagstukken voor verschillende klanten in zowel overheid als het bedrijfsleven. De Caluwé studeerde bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen, in de afstudeerrichting Organization Design & Development.

Manon de Caluwe - Common Eye

Na ruim drie jaar bij Twynstra Gudde heeft De Caluwé inmiddels de overstap gemaakt naar Common Eye, een boutique adviesbureau uit Zeist. Common Eye focust zich bijna uitsluitend op advies op het gebied van samenwerken. Het is in korte tijd de tweede nieuwe aanwinst van het bureau, dat zich per 1 september al versterkte met senior adviseur Janneke Steijns. Manon de Caluwé gaat aan de slag als Adviseur Samenwerken en zal zich voornamelijk bezig houden met het leveren van advies bij samenwerkingsvraagstukken in allianties, netwerken en partnerships.