Janneke Steijns verruilt Twynstra voor Common Eye

19 november 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Janneke Steijns is onlangs in dienst getreden bij Common Eye, een adviesbureau gespecialiseerd in samenwerken. Steijn is afkomstig van organisatieadviesbureau Twynstra Gudde waar zij de afgelopen acht jaar als Adviseur Zorginstellingen ondersteunde bij complexe samenwerkingsvraagstukken. In haar nieuwe rol als Adviseur Samenwerken in de Zorg versterkt zij Common Eye op ditzelfde gebied.

Janneke Steijns is een ervaren professional die – in het bijzonder in de laatste acht jaar als adviseur bij Twynstra Gudde – ruime expertise heeft opgedaan in verschillende segmenten binnen de zorgsector waaronder de ouderenzorg, eerstelijnszorg, ziekenhuizen en de geestelijke gezondheidszorg. Steijns is door de complexe samenwerkingsvraagstukken in de zorg die zij begeleid heeft – veelal trajecten waarbij meerdere zorg- en welzijnsorganisaties betrokken waren – een specialist op het gebied van samenwerken. Tussen het afronden van haar studie Biomedische Gezondheidswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen en haar werkzaamheden bij Twynstra Gudde was Steijns ook twee jaar werkzaam bij Menzis als Adviseur Zorginnovatie.

Robin Bremekamp, Tim Dees, Edwin Kaats, Ruben van Wendel de Joode, Wilfrid Opheij, Janneke Steijns, Nikki Willems

Onlangs was het tijd voor een nieuwe uitdaging en maakte Janneke Steijns de overstap van Twynstra Gudde naar Common Eye, een adviescollectief dat zich voornamelijk richt op samenwerking. Steijns gaat aan de slag alsAdviseur Samenwerken in de Zorg’ en versterkt het team van Common Eye, dat met zijn meer dan dertig jaar gezamenlijke advieservaring vooral ‘een professionele katalysator voor samenwerkingsprocessen’ wil zijn. Steijns versterkt het adviesbureau precies op dat vlak, met een focus op de zorgsector.

De voormalig Twynstra-adviseur was geen vreemde van Common Eye. Steijns schreef de afgelopen twee jaar twee maal een artikel over samenwerking in de zorg met Common Eye-partners Wilfrid Opheij en Robin Bremekamp – tevens de oprichters van het bureau uit Zeist. Uit de regelmatige samenwerking is vanaf september een dienstverband voor Steijns voortgevloeid. Met de komst van Steijns bestaat het bureau inmiddels uit zeven professionals.