Tessa Hoekstra in dienst bij Boer & Croon Management

28 augustus 2015 Consultancy.nl

Tessa Hoekstra (44) is afgelopen week in dienst getreden bij Boer & Croon Management. Hoekstra, die afkomstig is van Yacht, gaat als business manager aan de slag voor het Young Executive Management programma van het managementbureau.

Boer & Croon Management, sinds oktober 2014 zelfstandig actief in de markt*, biedt opdrachtgevers een breed palet aan diensten voor management vraagstukken. Het bureau opereert met drie business units: Executive management, Young Executive Management en Executive search.

Tessa Hoekstra Boer & Croon

Ter versterking van de Young Executive Management praktijk is per 15 augustus jongstleden Tessa Hoekstra aangetrokken. Hoekstra heeft ruim 18 jaar ervaring in diverse commerciële rollen (accountmanager, business development) bij onder meer Yacht, Schoevers Training & Advies en Randstad Uitzendbureau. In haar meeste recente rol bij Yacht, waar ze ruim vier jaar werkte, was ze verantwoordelijk voor de pool van interim professionals met een technische specialisatie en verantwoordelijk voor het zelfstandig werven van nieuwe klanten voor de unit Technology in de regio Amsterdam.

In haar nieuwe positie bij Boer & Croon Management wordt Hoekstra als business manager verantwoordelijk voor onder meer business development en account management, waarbij haar commerciële activiteiten zich voornamelijk zullen richten op de sectoren industrie, ICT en energie.

Het Young Executives Programma richt zich op jong en ambitieus toptalent dat snel en flexibel inzetbaar is in uiteenlopende situaties en organisaties als projectmanager, interim-manager of adviseur. Naast hun werkzaamheden voor opdrachtgevers krijgen de Young Executives een intensief Management Development-programma voorgeschoteld door het bureau. In maart dit jaar werd het Young Executives teamversterkt met Marianne den Engelsman en Tom Faber.

* Zie ook het artikel: Boer & Croon Management gaat 2015 vol vertrouwen in.

Nieuws

Meer nieuws over