Boer & Croon Management gaat 2015 vol vertrouwen in

09 februari 2015 Consultancy.nl

Na een rumoerige periode kijkt Boer & Croon Management weer vooruit. Het bureau heeft zijn intrek genomen in een nieuw pand, de dienstverlening richt zich op management-oplossingen, en ook is besloten om terug te keren naar de oorspronkelijke naam. “Wij hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan ons herstel en gaan 2015 vol vertrouwen in”, zegt Eelco Koehoorn, partner en aandeelhouder bij Boer & Croon Management, tegenover Consultancy.nl.

In oktober vorig jaar werd bekend dat de adviestak van BoerCroon failliet was gegaan. Het nieuws zorgde voor een schokgolf binnen de adviesbranche – opgericht in 1973 door Cees Boer en Floris Croon was BoerCroon inmiddels een gevestigde naam binnen de branche. Bij het bureau werkten de afgelopen jaren tientallen prominenten. Het bureau kampte jarenlang met een verlieslatende consultancytak en een faillissement van delen van de organisatie was uiteindelijk in het najaar niet af te wenden.

Boer & Croon - Piet Heinkade, Amsterdam

Nieuw start, oude naam
De management praktijk van BoerCroon is voortgezet met een team van zo’n 55 medewerkers en ruim 70 associés, terwijl ook de M&A tak doorging als zelfstandige unit – genaamd BoerCroon Corporate Finance. Na een periode van drie maanden, waarin de wederopbouw centraal stond – inclusief allerlei praktische zaken als verhuizen naar een nieuw kantoorpand aan de Piet Heinkade in Amsterdam – hebben de twee organisaties zich kunnen settlen en kijken vol goede moed vooruit. Als onderdeel van het ‘nieuwe’ BoerCroon hebben beiden inmiddels besloten terug te keren naar de oude merknaam: Boer & Croon Corporate Finance* en Boer & Croon Management. Met de terugkeer naar de oude naam geeft het advieskantoor gehoor aan een veelgehoorde wens uit de markt en het advies van velen om wat goed was in het verleden weer op te pakken, aldus Koehoorn.

Management
Boer & Croon Management richt zich volledig op drie kerngebieden: Executive Management, Young Executive Management en Executive Search. Het adviesbedrijf helpt organisaties met een breed spectrum aan maatwerk-oplossingen voor management vraagstukken. De focus ligt daarbij op management op executive niveau: bestuurs- en directieposities in organisaties uit de profit en de non profit sector, zowel interim als vast. Daarnaast levert Boer & Croon Management jonge en talentvolle Young Executives. Boer & Croon Management staat onder leiding van Eelco Koehoorn, Jos Zandhuis en Seerp Leistra, alle drie partner en aandeelhouder.

Eelco Koehoorn - Jos Zandhuis en Seerp Leistra

“Wij geloven in de kracht van de combinatie van ervaren leiderschap en jong talent” aldus Koehoorn in zijn speech, tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie eind vorige maand. Naast bewezen leiders waren ook young potentials – de CEO’s van de toekomst – als introducé uitgenodigd voor het evenement. Over de vooruitzichten voor 2015 is Koehoorn positief: “Het wordt een jaar waarin we ons onveranderd blijven onderscheiden door de snelheid waarmee we onze opdrachtgevers helpen; bewust maar met tempo, gebruikmakend van ons hoogwaardige netwerk.”

Een impressie van de nieuwjaarsreceptie van Boer & Croon Management:

* Boer & Croon Corporate Finance bestaat uit 18 M&A experts, onder leiding van een vijfkoppig partner team. Zie het bedrijfsprofiel van Boer & Croon Corporate Finance voor meer informatie.

Nieuws

Meer nieuws over