Energyprofs trekt nieuwe Business Consultant aan

27 juli 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Energyprofs, een adviesbureau voor de energiesector, heeft een nieuwe Business Consultant aangetrokken.

Waarom deze overstap?

Ik ben mijn loopbaan begonnen bij een consultancybureau voor gas en energie. Na enige tijd werkzaam te zijn geweest op andere terreinen merkte ik dat ik de dynamiek en complexiteit van de energiesector miste. De energiesector is ontzettend actueel, aan verandering onderhevig en relevant. Ik heb toen besloten zo snel mogelijk de overstap te maken.”

“Omdat Energyprofs onder andere gespecialiseerd is in verandertrajecten, procesimplementaties en het begeleiden van grootschalige projecten, zijn er genoeg mogelijkheden om deel te nemen aan uitdagende, complexe projecten.

Waarom kies je precies voor Energyprofs?

Naast de sector waarin Energyprofs actief is, sprak de bedrijfscultuur me gelijk aan. Bij Energyprofs staan professionaliteit, de klant en samenwerking centraal. Daarnaast krijg ik de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan een groeiend bedrijf. Eigen input en zelfstandigheid worden gestimuleerd terwijl er tegelijkertijd veel oog is voor collegialiteit en samenwerking.

Energyprofs richt zich op de energiemarkt en specialiseert zich in onder meer in procesimplementaties, verandertrajecten en het begeleiden van grootschalige projecten. Daarbij levert het bureau consultancy en interim management aan zijn klanten, bestaande uit onder meer netbeheerders, leveranciers, meetbedrijven, landelijke netbeheerders en energieorganisaties.

Afgelopen maand versterkte Energyprofs zich nog met Annemieke van Dijken en in april werd het team uitgebouwd met Rik Schiphuis.