Angel Hoover in dienst bij Towers Watson Nederland

09 juli 2015 Consultancy.nl

Towers Watson heeft Angel Hoover benoemd tot Practice Leader Talent Management and Organizational Alignment voor de EMEA regio. In haar nieuwe rol is Hoover verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van deze tak in het Verenigd Koninkrijk, continentaal Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Angel Hoover is sinds 2008 werkzaam bij Towers Watson in Chicago en heeft ruime ervaring in het consultancy vak. Daarvoor werkte ze bij energiebedrijf NISource, waar ze zo’n vijf jaar in dienst was, meest recentelijk als Director Organization Development. Eerder in haar loopbaan was ze in dienst bij Accenture en QTI Consulting. Hoover heeft een Master behaald aan de University of Wisconsin-Madison en een Bachelor aan de University of Minnesota.

Angel Hoover - Towers Watson

Hoover maakt nu de overstap van de Amerikaanse praktijk naar Europa, waar ze vanuit het kantoor in Amstelveen leiding gaat geven aan de EMEA Talent Management and Organizational Alignment praktijk. “Met veel enthousiasme maak ik de overstap naar de Nederlandse en EMEA Towers Watson teams. We zien dat onderwerpen als leiderschapseffectiviteit, human capital analytics en IT-investeringen steeds hoger op de agenda staan bij HR-managers over de hele wereld. Ik kijk er erg naar uit om onze oplossingen voor deze vraagstukken verder te optimaliseren en daarmee duurzame groei binnen de EMEA-regio te stimuleren”, aldus Hoover.

Wereldwijd heeft Towers Watson 16.000 medewerkers, in Nederland werken ruim 400 werknemers.

Nieuws

Meer nieuws over