Projective Nederland benoemt Corjan Mol tot partner

09 juli 2015 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Projective, specialist op het gebied van projectmanagement in de financiële sector, heeft Corjan Mol tot partner benoemd. Mol leidde samen met Piet Impens al de Nederlandse tak van het bedrijf. Hun grootste uitdaging is het aantrekken van hooggekwalificeerde medewerkers om aan de groeidoelstellingen te voldoen. Tegen 2017 wil Projective namelijk verdubbelen in omvang.

Corjan Mol (43) heeft meer dan 20 jaar ervaring op het vlak van management consulting, project- en programmamanagement in de financiële sector. Hij begon zijn carrière bij de Rabobank en maakte zeven jaar later de stap naar de consultingsector, waarbinnen hij onder meer werkte bij PwC, IBM en Double Effect*. Gedurende zijn loopbaan bouwde Mol uitgebreide kennis op van de processen in het bankwezen, vermogensbeheer en verzekeringen. Als expert op het gebied van IT en verandering leidde hij transformatieprojecten voor zijn cliënten in Europa, Azië en de Verenigde Staten. 

Corjan Mol - Managing Director Projective

Mol is als partner samen met collega Piet Impens verantwoordelijk voor de strategie van Projective in Nederland. De ambities zijn groot: tegen 2017 wil Projective tweemaal zo groot zijn. Die groei wordt mogelijk gemaakt door uitbreiding naar nieuwe landen, maar ook binnen Nederland is nog veel groeipotentieel. 

“De markt verandert heel snel. Onze cliënten moeten tegen acceptabele kosten hun bediening en verwerking blijven verbeteren onder druk van constant nieuwe wet- en regelgeving”, aldus Mol. “Daardoor is er een grote behoefte aan gekwalificeerde project- en programmamanagers. Onze cliënten kiezen juist voor Projective vanwege onze uitgebreide kennis en ervaring. De uitdaging bij onze groeiambitie is dan ook om hooggekwalificeerde nieuwe collega’s aan te trekken met minstens zoveel kennis en ervaring, die onze cliënten snel en goed kunnen helpen bij het realiseren van hun ambities.”

Mol vervolgt: “We willen bekend staan als de onafhankelijke ‘provider of choice’ van de allerbeste project- en programmamanagers in de financiële sector in Europa en daarbuiten. We zijn goed op weg om die ambitie waar te maken.”

Corjan Mol

Projective werd opgericht in 2008 en is uniek gespecialiseerd in projectmanagement in de financiële sector. Het bedrijf, dat actief is in Nederland, het Verenigd Koninkrijk en België, werkt voor alle toonaangevende spelers in haar bedieningsgebied en groeide de afgelopen jaren met dubbele cijfers. Begin deze week verwelkomde Projective haar 106de medewerker.

* In juni 2011 werd Mol benoemd tot Country Manager van Projective Nederland.