Corjan Mol directeur van Projective Nederland

18 juni 2011 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

De Belgische specialist in programma- en projectmanagement Projective heeft Corjan Mol benoemd tot country manager van Nederland. Mol heeft meer dan achttien jaar ervaring in management consulting en projectmanagement, waaronder bij Double Effect en PwC. Zijn expertise ligt op het snijvlak tussen business, operations en ICT.

In maart 2011 is Corjan Mol teruggetreden als partner bij financiëlesector adviesbureau Double Effect.

Corjan begon zijn carrière bij Rabobank en Rabobank International. Acht jaar later maakte hij de overstap naar PricewaterhouseCoopers. Na diverse overnames en fusies ging hij in december 2005 werken bij het nicheadviesbureau Double Effect. Dit bedrijf hielp hij uitgroeien van een starter naar een bekende speler in de financiële dienstensector.

Corjan Mol - Projective

“Aan de slag gaan bij Projective na een korte sabbatical is een belangrijke stap voor me. Ik zie dat de financiële dienstenindustrie zich nog sneller moet aanpassen aan marktomstandigheden, en haar leveranciers moeten vervolgens volgen. Ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging; een bedrijf dat klaar is voor de toekomst, dat genoeg flexibiliteit heeft om tegen de trend in te groeien en dat solide genoeg is om topkwaliteit te leveren op de manier die klanten willen. Ik geloof dat ik precies dat heb gevonden in Projective."