Corjan Mol treedt uit als partner bij Double Effect

28 maart 2011 Double Effect

Per 21 maart is Corjan Mol uitgetreden als partner en statutair directeur van Double Effect. Het besluit is in goed overleg en met wederzijds respect genomen. Corjan Mol gaat nu zijn carrière buiten het adviesbureau voortzetten. Op LinkedIn is te zien dat Mol zijn eigen adviesbureau is gestart genaamd Adventuring BV. Adventuring BV richt zich Management Consulting and Project Management.

Volgens de partners van Double Effect is het een “ingrijpende stap voor hem en Double Effect”. Mol heeft zijn interne en klant werkzaamheden overgedragen binnen Double Effect.

Double Effect: 5 partners

Na het vertrek van Corjan Mol bestaat het partnerteam van Double Effect uit  5 partners: Pablo van den Bosch, Bas Heijnen, Jeroen Griffioen, Joost Loves en Martijn Oostenrijk.

Over Double Effect

Double Effect is een management consulting bureau dat zich richt op de financiële sector. Double Effect adviseert en begeleidt klanten met veranderingsprocessen - haar aanpak onderscheidt zich door organisatie, processen, techniek en mensen met elkaar te verbinden. Banken, verzekeraars en asset managers behoren tot de vaste klantenkring van het adviesbureau. Double Effect is in 2003 opgericht, is gevestigd in Amsterdam en heeft anno 2010 circa 50 adviseurs in dienst.

Nieuws

Meer nieuws over