5de editie Adviesbureau Voetbaltoernooi op 29 mei

28 mei 2015 Consultancy.nl

Aanstaande vrijdag is het weer zover, dan vindt de 5e (jubileum) editie van het ‘Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi’ plaats, gehouden op de voetbalvelden van DEV in Doorn. Gedurende de middag strijden 10+ adviesbureaus om de felbegeerde titel ‘beste adviesbureau voetbalteam van het jaar’. Twynstra Gudde wist vooralsnog alle eerdere edities te winnen, welk adviesbureau weet hier verandering in te brengen?

Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi
Sinds 2010 strijden voetballende consultants jaarlijks om de titel ‘beste adviesbureau voetbalteam van het jaar’. De organisatie van het jaarlijkse – inmiddels traditiegetrouwe – voetbaltoernooi ligt in handen van organisatieadviesbureaus Twynstra Gudde en AT Osborne en wordt ook dit jaar weer gesponsord door Consultancy.nl en de ROA. Op 29 mei zullen deelnemende adviesbureaus op de velden van voetbalvereniging DEV (sportpark Tuilland) in Doorn de strijd aangaan met hun concullega’s uit de adviesbranche.

Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi

Het toernooi zal dit jaar van start gaan om 15:00 uur, met de aftrap voor de eerste wedstrijd naar verwachting rond 15:30. Net als ieder jaar wordt gespeeld op een heel veld, 11 tegen 11. Na de poulefases volgen de halve finales en de finale en na afloop van het sportieve gedeelte vindt er weer een gezellige BBQ plaats, waar adviseurs onder het genot van een drankje met elkaar in contact kunnen komen. Nieuw dit jaar is een uitgebreidere BBQ ruimte met een muziekinstallatie. 

Deelnemers
In 2014 waren 10 adviesbureaus van de partij, Ook dit jaar hebben zich weer ca. 10 teams aangediend die een gooi zullen doen naar de felbegeerde titel, waaronder oudgedienden Twynstra Gudde, AT Osborne, APPM, Berenschot, BMC, Rebel Group, maar ook enkele nieuwe deelnemers: &samhoud en Young Advisory Group (samen in een team met Frisse Blikken).

Deelnemers Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi

Football Legends
Voor deze jubileumeditie – het is alweer de vijfde keer dat het toernooi plaatsvindt – heeft de organisatie van het toernooi het thema ‘Football Legends’ in het leven geroepen. “Bij een lustrum horen natuurlijk extra’s! Voor elke Ruud Gullit of Ronaldo (à la WK 2002) in je voetbalteam kun je bijvoorbeeld extra consumpties verdienen voor je team. Bij het meespelen van minimaal één overtuigende football legend (qua outfit) mag je aanhang gratis BBQ’en!

Ruud Gullit | Carlos Valderrama | Zvonomir Boban | David Beckham

Praktische informatie:
Evenement: Nationaal Adviesbureau Voetbaltoernooi
Datum: vrijdag 29 mei 2015
Voetbalvereniging: De Elf Vrienden (DEV) , Sportpark Tuilland in Doorn (Buurtweg 3B)
Aanvang en duur: 15:00 - ca. 19:30 (BBQ in aansluiting)
Toegang bezoekers: gratis

Nieuws

Meer nieuws over