Aafke Rohaan versterkt HR bureau RaymakersvdBruggen

10 juni 2015 Consultancy.nl

Aafke Rohaan heeft onlangs het team versterkt van HR consultancybureau RaymakersvdBruggen. Ze is afkomstig van ASR Verzekeringen, waar ze twee jaar HR adviseur was. Binnen het Talent Program van RaymakersvdBruggen is Rohaan inmiddels werkzaam als Interim Professional. In die nieuwe rol voert zij momenteel een opdracht uit binnen de Sociale Verzekeringsbank.

Aafke Rohaan
Na het afronden van haar opleiding Personeel & Arbeid startte Aafke Rohaan in 2011 een tweejarig traineeship bij verzekeraar ASR Nederland, waarin zij ervaring opdeed met projectmanagement, teammanagement en (HR) advisering. Naast haar werk volgde zij de Masteropleiding Bedrijfskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens ging Rohaan binnen ASR als HR adviseur aan de slag. In die functie was ze twee jaar verantwoordelijk voor het adviseren en ondersteunen van managers en medewerkers op het gebied van personele en organisatorische vraagstukken. In haar adviesrol werkte ze samen met operationele afdelingen (Schade-, Reis- en Recreatieverzekeringen) en staf-afdelingen (finance en ICT). Daarnaast was ze betrokken bij diverse projecten, waaronder strategische personeelsplanning, een betrokkenheidsonderzoek en de vernieuwing van het functiegebouw.

Aafke Rohaan - RaymakersvdBruggen

RaymakersvdBruggen
Na twee jaar als HR Adviseur was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Aafke Rohaan sloot zich recentelijk aan bij RaymakersvdBruggen (RvdB), een HR consultancykantoor uit Weesp dat zich richt op de pijlers HR Sourcing (interimmanagement, detachering, recruitment, executive search) en HR Consultancy & Development (consultancy, development, payroll en HR-systemen). Rohaan maakt bij RvdB deel uit van hun Talent Program, waarin ze als HR Interim Professional wordt ingezet binnen diverse organisaties door heel Nederland. Momenteel zet ze als HR Adviseur haar ruime ervaring in bij de Sociale Verzekeringsbank.

Voor RaymakersvdBruggen, dat 55 professionals in dienst heeft is Rohaan een welkome aanvulling: “Door de rust en het vertrouwen dat zij uitstraalt zorgt ze ervoor dat mensen zich snel op hun gemak voelen. Zij krijgt energie van het verbinden, zowel tussen mensen als tussen diverse (HR) onderwerpen. Door dit te combineren met haar analytisch inzicht en een sterke intuïtie kan zij snel situaties inschatten en werkt zij heel oplossingsgericht", aldus het HR advieskantoor.

Nieuws

Meer nieuws over