7 strategiebureaus aanwezig op Consultancy Castle

11 maart 2015 Consultancy.nl

Op 23 en 24 april vindt de 2015 editie van Consultancy Castle plaats. Dan krijgt een groep ambitieuze studenten weer de mogelijkheid om kennis te maken met de wereld van strategy consulting. Zeven consultancybureaus doen mee aan het evenement.

Consultancy Castle
Ieder jaar organiseert Studievereniging STAR* van de Rotterdam School of Management ‘Consultancy Castle’, een prestigieus evenement voor ambitieuze studenten. Na succesvolle edities in de afgelopen jaren, is het evenement de laatste jaren geleidelijk aan uitgebreid. Consultancy Castle is bedoeld voor ambitieuze masterstudenten of derdejaars Bachelorstudenten, die over goede analytische- en sociale vaardigheden beschikken en zich interesseren voor strategy consultancy.

Landgoed Duin & Kruidberg - Het Kasteel

De studenten maken tijdens Consultancy Castle kennis met ‘de grote 7’ strategy consultancybureaus, die zich dit jaar weer verbonden hebben aan het evenement: McKinsey & Company, The Boston Consulting Group, Bain & Company, OC&C Strategy Consultants, Strategy&, Roland Berger Strategy Consultants en A.T. Kearney. Zij presenteren jaarlijks, verspreid over de twee dagen, hun bedrijf en verzorgen diverse workshops, cases, lunches, borrels en diners. Tijdens het evenement, dat wordt gehouden op Landgoed Duin en Kruidberg, dagen zij studenten uit om het uiterste uit zichzelf te halen.

Zeven strategiebureaus aanwezig op Consultancy Castle 2015

Op 17 april vindt eerst een kick-off training plaats, die door BCG wordt georganiseerd.

Inschrijven?
Voor Consultancy Castle 2015 is de organisatie op zoek naar 24 topstudenten uit heel Nederland die graag kennis willen maken met de zeven strategy consultancybureaus en zich willen verdiepen in de wereld van strategy consulting. Tot 27 maart kunnen studenten zich inschrijven voor het evenement. Zie ook de Facebookpagina van Consultancy Castle.

 De 2015 editie van Consultancy Castle is powered by De Kleine Consultant en Consultancy.nl

* STAR; Study Association of Rotterdam School of Management, Erasmus University, is met meer dan 6,500 leden en ruim 280 actieve leden een van de grootste door studenten bestuurde studievereniging in Europa. Het Consultancy Castle Evenement wordt dit jaar wederom georganiseerd vanuit de Master Study Club Strategic Management, waarvoor een Consultancy Castle Committee geselecteerd wordt, dit jaar bestaande uit: Iris van der Velden, Kirsten Hoornstra en Roos Jager.

Nieuws

Meer nieuws over