Haute Equipe sluit deal met softwarebedrijf Sophiq

05 maart 2015 Consultancy.nl

Haute Equipe heeft een partnerovereenkomst gesloten met het Nijkerkse softwarebedrijf Sophiq.

Ter versterking van de dienstverlening aan opdrachtgevers in de publieke sector – Haute Equipe richt zich exclusief op de overheidswereld – heeft het Haarlemse adviesbureau besloten om een samenwerking aan te gaan met Sophiq. De softwareleverancier uit Nijkerk levert oplossingen waarmee bedrijven hun besturing en managementinformatie kunnen inrichten. De software helpt gebruikers met onder meer het managen van de besturingscyclus, programma- en projectmanagement en procesmanagement. Tot de klantkring behoren diverse instellingen in de publieke sector, zoals gemeenten en zorginstellingen, maar ook spelers uit de private sector. Eind vorig jaar werd Sophiq genomineerd voor de Dutch FinTech Awards.

Projectmanagement & Procesmanagement

Als onderdeel van de samenwerking gaan Haute Equipe en Sophiq (waar mogelijk) hun diensten aan opdrachtgevers bundelen, waarbij Sophiq de software expertise levert, en Haute Equipe de bredere consultancy- en implementatiediensten voor zijn rekening neemt. De bedrijven zijn geen onbekenden van elkaar – de afgelopen jaren hebben ze op verschillende trajecten bij overheidsinstanties in de praktijk kennis gemaakt met elkaars dienstverlening, op basis van de succesvolle ervaringen is ervoor gekozen om een verdere vorm van alliantie aan te gaan. Hiermee verwachten de kersverse partners hun relaties en opdrachtgevers “kwalitatief nog beter van dienst te kunnen zijn”. 

Haute Equipe en Sophiq

(vlnr) Marion van Staveren (Haute Equipe), Michael Knulst (Sophiq), Frans Lustermans (Haute Equipe) en Tom Schaafsma (Haute Equipe).

Nieuws