Twee seniorbenoemingen voor adviesbureau YNNO

23 februari 2015 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

YNNO, een consultancyspecialist op het gebied van nieuwe manieren van werken, heeft twee senior benoemingen bekendgemaakt. Pieter van der Laan is benoemd tot partner, en Vincent Cornelissen tot principal consultant.

Het Utrechtse YNNO is in 2006 ontstaan uit de ‘Work Innovation’ business unit van Twynstra Gudde. Als gevolg van de gefocuste dienstverlening op het snijvlak van innovatie en het nieuwe werken koos de praktijk om verder te gaan met een eigen identiteit. Sinds de rebranding is het adviesbureau gestaag gegroeid tot een team van ongeveer dertig adviseurs en medewerkers, werkzaam vanuit het kantoor in Creative Valley (Papendorp), Utrecht.

Ter versterking van het team gespecialiseerd in de gedragsmatige aspecten van nieuwe manieren van werken, heeft YNNO recent twee nieuwe aanstellingen gedaan. Pieter van der Laan (1972), sinds 2003 werkzaam bij YNNO, is benoemd tot partner. Hij is specialist op het gebied van toekomstgericht huisvesten, waarbij nieuwe manieren van werken centraal staan. Zo begeleidt hij organisaties in uiteenlopende sectoren bij visie- en conceptontwikkeling. Daarnaast regisseert hij implementaties van innovatieve werk- en researchomgevingen. Naast zijn huidige werkzaamheden zal Van der Laan binnen YNNO leiding gaan geven aan het team gedrag en verandering.

Pieter van der Laan & Vincent Cornelissen - YNNO

Vincent Cornelissen (1967) is aangesteld als principal consultant. Hij ontwerpt en implementeert veranderprogramma’s en zorgt er voor dat een nieuwe manier van werken in de haarvaten van de organisatie terecht komt. Onder meer een teamgerichte begeleiding, communicatie, training, praktische ondersteuning en inzet van HR instrumenten staan hierbij centraal.