Salvéos

Salvéos is een middelgroot organisatieadviesbureau. Ons hart ligt in de publieke sector, omdat we ons willen inzetten voor een mooiere samenleving.  Door onze maatschappelijke betrokkenheid en de kennis en ervaring die we in deze sector hebben opgebouwd, snappen wij wat er speelt bij onze opdrachtgevers. Dit maakt ons een geschikte partner om samen veranderingen te realiseren.

Wat doen we?

Onze mensen zijn op interim basis met name actief in de publieke sector; zoals publieke veiligheid, gezondheidszorg, lokale overheid en financiële dienstverlening als het gaat om betaal- en spaarverkeer. 
Onze dienstverlening richt zich op: management & consultancy, marketing & communicatie, facility management en human resource management. Wij vervullen diverse rollen bij onze opdrachtgevers. Denk hierbij aan projectmanager, organisatieadviseur, lijnmanager, communicatieadviseur, HRM adviseur en facility manager. Onze mensen blinken uit in hun eigen specialisme en werken tegelijkertijd nauw met elkaar samen om zo onze opdrachtgevers te helpen excelleren.   

Samenwerken?

Wil je weten wat Salvéos jouw organisatie kan bieden? Neem dan contact met ons op.  
Telefoon: 026-7620520/E-mail: info@salveos.nl

Salvéos | Nieuws