Salvéos Consulting

Wie zijn we?

Salvéos Consulting is een middelgroot consultancybureau dat actief is in de publieke sector. Hier werken professionals vanuit kennis, daadkracht en vertrouwen. We zijn authentiek, open, meelevend en integer. Dat maakt dat opdrachtgevers vertrouwen in ons hebben. We blijven onszelf ontwikkelen en inspireren. Dat doen we met opleidingen en cursussen, maar natuurlijk ook in de praktijk, bij onze opdrachtgevers. We spreken de taal van de organisaties waar we werken en kennen de relevante ontwikkelingen binnen onze branches en vakgebieden. En niet in de laatste plaats: we zijn een warm bedrijf met veel aandacht voor elkaar. 

Wat doen we?

We maken maatschappelijk relevante organisaties sterker. Onze consultants hebben ruime ervaring binnen het publieke domein. Samen met opdrachtgevers realiseren we veranderingen die ertoe doen. Onze professionals hebben een sterk profiel en zijn lenig in de toepassing van methoden en technieken. Altijd resultaatgericht en met aandacht voor de mens in de organisatie. Als consultancybureau leveren wij professionals voor advies, implementatie en realisatie. Onze consultants hebben verschillende kennisgebieden, vaardigheden en ervaring. We bekijken de vaak complexe organisatievraagstukken vanuit een integraal perspectief. Wij gaan voor een optimale oplossing en stoppen niet totdat de verbetering is geborgd. Onze professionals bieden versterking op strategisch, tactisch of operationeel organisatieniveau. 

Samenwerken?

Wil je weten wat Salvéos Consulting jouw organisatie kan bieden? Neem gerust contact met ons op via 026 – 762 05 20 of per mail via info@salveos.nl.

Salvéos Consulting | Nieuws