Twee young professionals aan de slag bij Salvéos Consulting

05 mei 2022 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Salvéos Consulting, een organisatieadviesbureau gericht op de publieke sector, heeft het team de afgelopen weken versterkt met twee nieuwe young professionals: Nikki Schotman en Jelrik van der Drift.

Nikki Schotman rondde begin dit jaar aan Universiteit Leiden een master in Taalwetenschappen af, met de richting communicatie. Haar studie sluit uitstekend aan bij haar eerste opdracht binnen Salvéos Consulting, een publieke sector adviesbureau dat diensten levert op het gebied van management & consultancy, marketing & communicatie, facility management en human resource management.

In haar eerste opdracht gaat Nikki namelijk als communicatiemedewerker bij de Gemeente Amersfoort aan de slag. Ze zal zich bezighouden met de projectcommunicatie rondom de opvang van Oekraïense vluchtelingen. “Dat betreft zowel communicatie richting de Oekraïners als richting de inwoners van Amersfoort, maar ook een stukje interne communicatie. Ik kijk er enorm naar uit om hiermee te starten”, laat de young professional weten.

Nikki Schotman en Jelrik van der Drift - Salveos Consulting

Jelrik van der Drift startte reeds afgelopen maart bij Salvéos Consulting, eveneens in de hoedanigheid als Young Professional. Eerder rondde hij een masteropleiding af aan Radboud Universiteit.

Ook Jelrik had snel zijn eerste opdracht binnen het adviesbureau te pakken. Binnen Gemeente Nijmegen houdt hij zich bezig met de aanvragen voor de energietoeslag en alle vragen die inwoners hierover hebben. “Een maatschappelijk gezien belangrijke opdracht waarbij de druk momenteel erg hoog ligt”, aldus Jelrik.

Het is bovendien een bijzondere opdracht aangezien hij zelf woonachtig is in de gemeente: “Het is stevig aanpoten maar ik geniet er enorm van mijn handen uit de mouwen te kunnen steken voor de inwoners van mijn eigen gemeente.”

Jelrik besluit: “Het is onwijs interessant om te zien hoe de gemeente zich inspant voor haar inwoners en ik ben trots daar tijdelijk een deel van te mogen uitmaken.”