Quru Minds

QURU MINDS SOURCING, RECRUITMENT & LEIDERSCHAP

Wij vinden de mensen die je verder brengen

Ondernemerschap is aanstekelijk, net als enthousiasme. Dat maakt recruitment het perfecte middel om niet alleen je capaciteitsprobleem op je lossen, maar ook het vuur in je organisatie aan te wakkeren. Of nog hoger op te laten laaien. Wie medewerkers met de juiste mindset aantrekt, haalt namelijk ook iets anders in huis: brandstof om je bedrijf een boost te geven. 

Kickstart je ondernemersmentaliteit

Quru Minds is het consultancybureau dat groeiende bedrijven aan de beste mensen helpt. Of je nu tijd wilt besparen door je talent sourcing aan ons over te laten, graag een interim recruiter inhuurt of advies nodig hebt bij je werkgeversvraagstuk: wij maken je organisatie futureproof. Daarbij kijken we verder dan LinkedIn lang is. Door skills als lef, creativiteit en leiderschap te meten, leveren we je uitsluitend kandidaten met een sterke ondernemersmentaliteit. Zo activeren we die van jou. 

Je talent sourcing in goede handen

Met Sourcing-as-a-Service nemen we je veel werk uit handen. Een makkelijke en betaalbare recruitmentoplossing, waarmee je voor een klein bedrag op een flink aantal sollicitanten kunt rekenen. Wij vinden, benaderen en overtuigen je kandidaten persoonlijk. Via je online dashboard volg je elke stap. Hier lees je de gesprekken terug, bekijk je de responspercentages en vind je de profielen en motivaties van geïnteresseerden. Het enige wat jij hoeft te doen, is checken of het klikt.

Interim recruitment en consultancy

Neem je liever een inhouse specialist aan, maar heb je moeite om een vaste recruiter te vinden? Onze ervaren interim recruiter schuift tijdelijk aan bij je HR-afdeling en stuurt eventueel je team aan. Naar je werving heb je zo geen omkijken meer. Ook bij de (door)ontwikkeling van je recruitmentstrategie ondersteunen we je. Een werkgever worden waar mensen graag aan de slag willen, begint met een duidelijk verhaal. Zeker als je op de arbeidsmarkt concurreert met sterke merken. Door middel van eerlijk en doortastend advies zetten we jouw organisatie steviger op de kaart. 

Tijdelijk leiderschap, blijvend resultaat

Quru Minds loopt voorop in succesvol leiderschap. Van interim management tot versterking op C-level: onze leidinggevenden zijn senior executives die bedrijven veilig door een transitie, crisis of ingrijpende verandering leiden. Uiteindelijk willen we maar één ding: zorgen dat jij vooruitgang boekt, door de juiste mensen voor je binnen te halen. Groei begint vaak met een vonk. Met ondernemerschap als brandstof helpen wij je om er een lopend vuurtje van te maken. 

Benieuwd wat Quru Minds voor jou kan betekenen?   Neem contact op    Plan online een demo