Quru Minds

Heb je als werkgever moeite om je te positioneren op de arbeidsmarkt omdat toptalent vaak kiest voor bekendere bedrijven? Dit is een veelvoorkomend probleem, vooral voor MKB bedrijven of minder bekende organisaties. We zien dat eigenaren of managers door bescheidenheid of gebrek aan expertise onderschatten hoe groot hun impact kan zijn op iemands persoonlijke- en carrièreontwikkeling en daardoor onvoldoende aandacht schenken aan het delen van deze mooie verhalen. En dat is zonde!
 
Ik ben Quincy, de eigenaar en mede oprichter van Quru. Onze missie is om bedrijven te helpen groeien door sterke teams te bouwen die nauw aansluiten bij de kernwaarden en ambities van het bedrijf. Met een persoonlijke benadering pitcht ons team namens jouw bedrijf relevante carrièrekansen bij zorgvuldig voorgeselecteerd toptalent. Bij Quru geloven we dat elk bedrijf, ongeacht de bekendheid, zich kan positioneren als voorkeurswerkgever (employer of choice).
 
Wil je jouw bedrijf laten groeien door de juiste mensen aan te trekken? Ontdek hoe Quru je kan helpen. Neem contact op en verken de mogelijkheden om jouw organisatie te positioneren als voorkeurswerkgever bij toptalent.
 

Onze diensten:

Quru Connect - Talent sourcing (het team dat jouw bedrijf pitcht bij toptalent)
Quru Minds - Consultancy (het team dat jouw bedrijf helpt om te voldoen aan de voorwaarden om voorkeurswerkgever te worden)
 

Aanpak:

Om relevant te blijven en de beste resultaten te behalen, maakt Quru gebruik van de nieuwste marktonderzoekstools en informatie, externe en interne HR/Recruitment data en de expertise van onze vakexperts.
 
Meer weten over ons en de projecten die we al hebben gedaan?
Bel: +31629042037 | Mail: quincy@quruminds.com | Site: www.wearequru.com

Quru Minds | Nieuws