Kruger | Werken bij

Waarschijnlijk ken je Kruger (opgericht in 1988) niet en dat verbaast ons ook niet.
Wij zijn echter in Nederland dé nummer 1 speler op het gebied van corporate restructuring voor middelgrote bedrijven. Dit betreft bedrijven met één of meer aandeelhouders, familiebedrijven, maar ook ondernemingen waar private equity partijen een belang in hebben. Wij adviseren hen bij bijzondere situaties, zoals bij liquiditeits- en rentabiliteitsproblemen en herstructurering, maar ook bij overnames, strategie en complexe financieringsvraagstukken. De impact van ons advies is groot.

Door de grote betrokkenheid van Kruger bij de directies, ondernemers en hun bedrijven is een langdurige relatie kenmerkend. Zo melden klanten, die de afgelopen (crisis-)jaren door ons zijn geadviseerd, zich nu met vragen op het gebied van concrete strategiebepaling, investeringsbeslissingen, groeifinanciering, corporate finance vraagstukken en versterking van het managementteam.

Bij ons werken ruim 25 veelzijdige en zeer gedreven collega’s. Het werk is uitdagend, bijzonder afwisselend en de opdrachten altijd vertrouwelijk. De cultuur is te omschrijven als open, informeel, betrokken, collegiaal en gericht op vrijheid en zelfstandigheid van allen. Het is een kleine organisatie, waar veel aandacht is voor de individuele medewerker. Er wordt hard gewerkt, maar ook veel gelachen.

Wil je meer weten over werken bij Kruger? Kijk dan op werkenbijkruger.nl.

Kruger | Nieuws